Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, párkapcsolatban titeket mennyire zavarna, ha a hivatalos ügyek intézését, vásárlással, mindennel egyetlen napra zsúfolná be a párotok egy adott héten?
Általában úgy csoportosítom, s úgy tervezem meg előre az elintézni valókat, hogy egy napon kelljen mindenhová mennem. Így megspórolok egy csomó időt és csomó kilométert a felesleges gyaloglásokkal, utazásokkal, békákázással. Igaz, hogy így a hét egyetlen hétköznapjának délutánján minden program ugrik, de a többi nagyjából, úgy ahogy szabad lenne. Általában minden hónapban kétszer-háromszor fordul elő egy ilyen "ügyintézős" nap, amikor örülök, ha egyáltalán este 7-8 körül haza tudok érni, de szervezés szempontjából tökéletesen kivitelezem az aznapi napot, tehát úgy járok-kelek a városban, hogy ne kelljen nagyobb kitérőket tennem. És nincs mese, menni kell, mert X iroda 4-kor zár be, Y iroda fél 5-kor zár be, Z iroda fél 5-kor zár be.
Titeket mennyire zavarna ez a fajta, droid "szervezettség" bizonyos napokon?
Semennyire.
Nem izgat, hogy mikor, hol, merre és hányszor. A lényeg, hogy el legyen intézve. Vagy ő, vagy én járom le ezt a körtúrát, mindegy, de ezeket úgyis mindig le kell tudni.
:)
Nem zavar, a barátom is pont ilyen. Még szimpatikus is amúgy, mert én is egyszerre szeretem letudni a "rossz" dolgokat, hogy ne legyen minden egyes napom valami aprósággal elcseszve. Nálunk úgy néz ki a dolog, hogy szól előre, hogy mikor tartja majd ezt a napját, és akkor kiélvezem az egyedüllétet, meg akkora időzítem a nagy takarítást. Ilyenkor hallgathatom a kedvenc zenéimet, amiket a barátom ki nem állhat, nyugodtan zöröghetek takarítás közben, mert nem megyek senki agyára vele és bármennyit anyázhatok, ha a teregetésre kerül sor. (Utálok teregetni, mindig felidegesítem magam rajta.)
Ha ezekkel megvagyok, akkor megfürdök és összedobok valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!