Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a barátomnak Karácsonyra?

Figyelt kérdés
Első ilyen alkalom lesz.Mit szoktak venni? 23 éves.Annyit gondolkozom rajta,és nem jutok semmire.Annyi mindene van már.7hónaposak leszünk Jövőhónapban.De valami komoly dolgot akarok.(Nem gyűrű).
2008. nov. 9. 17:51
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
és ilyenkor illik szülőknek,testvéreinek is venni valamit???
2008. nov. 9. 17:55
 2/11 anonim válasza:
8%
vibrátort meg 1 zsebhoki zsákot meg 1 guminöt :P:D
2008. nov. 9. 17:55
 3/11 A kérdező kommentje:
piszok humoros vagy,de nem vagyok kiváncsi az ilyen válaszokra!!!!!!!
2008. nov. 9. 17:57
 4/11 anonim ***** válasza:
86%

Első válaszoló tényleg nagyon humoros volt -.-" -.-

Szerintem vegyél neki esetleg karkötőt vagy netalántán nyakláncot.Vannak már parfümcsomagok is olyat is vehetsz neki meg esetleg ha tudod a ruhák terén az ízlését valami felsővel is meglepheted.

2008. nov. 9. 19:02
 5/11 anonim ***** válasza:
83%
Gondolom tudod mik iránt érdeklődik. Ha imád zenét hallgatni akkor készíts neki egy DVD/CD-t a kedvenc számaival, ha autó/motor fun akkor autós dolgokat pl: naptár stb.. Lehet venni ékszert, parfümöt, aranyos plüssállatkát (én egy plüss párnát vettem a barátomnak). Ha nagyon szerelmesek vagytok készíthetsz neki egy "emlékkönyvet" amiben a képeitek van benne tele idézetekkel stb.. Esetleg vmi vicces dolgot: Világítós alsógatya stb.. De főzhetsz neki egy finomat utánna meg egy forró éjszaka :)
2008. nov. 9. 19:17
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

valami személyeset vegyél, a párom szüleinek nem fogok venni semmit, a hugának lehet veszek valami apróságot...nekem ez a második karácsony, de nem érzem azt hogy kéne vegyek valamit, kinosnak tartanám...szerintem ráér akkor amikor már "igazán a családhoz tartozol"...addig nem kell...:)

sok sikert

2008. nov. 9. 20:39
 7/11 anonim válasza:
84%
Az előttem írótól szeretnék kérdezni:Én is két éve leszek együtt a barátommal és én is azon gondolkozom,hogy vajon kell-e ilyenkor a szüleinek és a testvérének valamit venni,de nem, tudom eldönteni!Mert az meg tök rosszul jönne ki,ha ők vennének nekem valamit én meg üres kézzel állítok oda!Te mit gondolsz?Kérlek írj!
2008. nov. 9. 20:48
 8/11 anonim ***** válasza:
85%
Hm...szerintem attól is függ hány éves vagy...van e saját kereseted stb...vagy hogy anyudék vesznek e valamit a párodnak? Én 18 vagyok, nincs saját keresetem, ha ők nem vesznek nekem semmit, nem akarom őket kinos helyzetbe hozni, hogy esetleg én veszek...érted? ha lenne saját keresetem az más lenne...van egy kishuga, neki lehet valami kicsi apróságot veszek. Te hány éves vagy?
2008. nov. 9. 20:54
 9/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.Nyakláncot és medált most kapott névnapjára:S szerintem valami ruhanemű lesz....
2008. nov. 10. 06:09
 10/11 Margaréta2001 válasza:
49%
Hááát...Még csak 11 vook de sztem vegyél neki egy nyakláncot és szív alakú amit szét lehet venni az egyik párja a tied a másik az övé és a tieden rajtavan az ő nevének a kezdőbetűje és az övén pedig a te kezdőbetűd...Lehet hogy ez egy kicsit hülye ötlet de csak mondom...Meg még vegyél neki egy szív alakú párnát amin rajtavagytok!!!
2012. nov. 27. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!