Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőnek nincsenek barátnői, a férfi viszont hétvégente eljár a barátaival. Mit gondoltok erről?
A férfi péntek vagy szombat este elmegy a barátaival beülni egy szórakozóhelyre, vagy koncertre mennek. Pár havonta előfordul olyan is, hogy párszáz kilóméterre elutaznak mert éppen ott van jó koncert, illetve néha Pestre mennek bulizni. Ilyenkor vagy kivesznek egy szobát, ha Pestre mennek akkor pedig az ottani barátjuknál alszanak. Azért ez nincs kőbe vésve, hogy minden hétvégén ez a program, néha otthon tölti a barátnőjével az egész időt.
A barátnője viszont nem szereti az ilyen tömegszórakozásokat, neki szenvedés elmenni egy zsúfolt zenés helyre, ezért nem szokott a párjával tartani.
Mivel neki senkije nincs, így ezeken a napokon csak otthon ül, nem tud ő is csajos programot szervezni. Többnyire megcsinálja a házimunkát, filmet néz, olvas, majd lefekszik aludni egyedül.
Nem csinál balhét, mégis néhány elszólásából látszik rajta hogy bántja ez az egész. Egyrészt a féltékenység miatt, hiszen ilyenkor bármikor megcsalhatja a férfi, másrészt amiatt hogy munka mellett alig van közös szabadidejük, és a férfi azt sem vele tölti.
Mit gondoltok kinek kellene változtatnia, és milyen mértékben, hogy ez működőképes kapcsolat lehessen?
Amúgy a nő 28, a férfi 30 éves.
Mind a 2 rèszről van igazság, ès van amiben változtatni lehetne.
Most azèrt, mert a barátnő antiszociális, a munkán ès a párján kívül nincs èlete, mèg nem kell, hogy a párja is ilyen otthon ülős a legyen, ès nem is várhatja el. Ő magában azzal semmi gond, hogy hetente 1x programot szervez a barátaival. Viszont, hogy ez mindig bulikát meg koncertet jelent èjszakai kimaradással, ez nekem is sok lenne. Csomó más dolgot is lehet csinálni a barátokkal, nem csak bulizni heti szinten.
Ezen az sem javítana, ha a barátnő is eljárnak ugyanakkor barátnőmmel, mert nem tartom normális dolognak, hogy közös szabadnap jól az egyiket mindig külön mulatják. Persze kell a barátokkal való időtöltès is, de kell az is, hogy a párok egymással is minősègi időt töltsenek, amire azèrt munka mellett hètköznapokon nem annyira van lehetősèg.
"Egyrészt a féltékenység miatt, hiszen ilyenkor bármikor megcsalhatja a férfi, másrészt amiatt hogy munka mellett alig van közös szabadidejük, és a férfi azt sem vele tölti."
A hölgyet ezúton is szeretettel várja a GYK közössége!
Nő vagyok és a párom épp most ment el a barátjával sörözni. Örülök neki, mert jól esik néha egyedül lenni, magamban csinálni dolgokat, DE(!) ez heti rendszerességgel már visszatetsző lenne.
Ugyanazt tudom felhozni, amit a kérdező is, mi is alig találkozunk hétköznap, mivel mindketten dolgozunk, későn érünk haza, fáradtak vagyunk.
Ha valaki minden hétvégén elmegy bulizni, akkor az azt jelenti, hogy másnap fáradt, valószínűleg másnapos és akkor nemcsak az az este esik ki, hanem a másnap is. 30 évesen itt tartani azért gáz. Ahogy az is gáz, hogy képes otthon hagyni a barátnőjét minden hétvégén. Mert tényleg nem azzal van baj, hogy olykor elmegy, hanem, hogy mindig.
Én azt gondolom, hogy az ide válaszolóknak nincs érettségije, de hogy megbuktak magyar nyelv és irodalomból (szövegértelmezés) az tuti. Meg azt is gondolom, hogy tipikus magyar válaszok születtek, a receptje pedig az, hogy dobj be egy gyengeséget (főleg nőét) és tök mindegy mit csinált/csinál a pasi, a valaszolók (főleg nők, amitől még undorítóbb az egész) azonnal kicsinálják a történet női szereplőjét.
Őszintén, én nem csodálkozom, hogy a csajnak nincsenek barátnői, kinek kellenek magyar női barátok? Vicceltek? A kutyámat, a titkomat, a lakásomat nem bíznák egy nőre, nemhogy az életemet. Itt is tisztán látszik, hogy a csajok azonnal a nő ellen fordultak, pedig tisztán és érthetően (nekem, bár én nem vagyok buta) le lett írva, hogy a pasi nem tölt szabadidőt a nővel. Nem tudom, hogy ezen mit nem lehetett értelmezni, de nem csodálom, hogy minden más ország hülyének néz minket. Azok is vagyunk.
Én is csodálkozok, hogy a válaszolók nem tudnak szöveget értelmezni. Nyilván érdemes időt tölteni kapcsolatban külön is, a saját barátokkal, vagy saját elfoglaltsággal, sehol nem volt szó róla, hogy ez gond lenne.
Viszont mi értelme egy kapcsolatnak, ha NULLA közös minőségi időtöltés van, mert az egyik fél inkább ÁLLANDÓAN eljárkál és mást csinál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!