Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfi lemondja az első randit, arra hivatkozva, hogy kocsmázni megy a barátaival, szóba állnátok még vele?
Interneten megismertem egy pasit, el is hívott randira, de aztán előző este lemondta azzal az indokkal, hogy a barátaival megy kocsmázni. De mondott egy pár nappal későbbi időpontot, hogy akkor találkozhatunk?
Ti mit írnátok neki? Hogy oké, vagy hogy akkor menjen a fenébe?
jesszus, ezek után még szóba se állnék vele
most ki a fontos?
Ha előbb beszéltük meg a randit, aztán lemondja mert inkább kocsmázni megy, akkor nem valószínű. Megírnám neki, hogy akkor nem fontos a jövőben sem találkoznunk. Gondolom a haverjai rávették, hogy menjen inkább velük, a randit átrakhatja, ilyen férfinál mindig a haverok után lennél egyel.
Mondjuk engem a párom anno lehívott spontán a haverjával inni, nekünk ez volt az első "randink". :D Az bejött.
biztos nem
van még rengeteg pasi
Esélytelen.
Bebizonyította, hogy komolytalan ember, innentől kezdve az egész dolog tárgytalan.
Itt ismerted meg? Csak azért kérdezem, mert én itt ismertem meg egy pasit. :D (természetesen az elején úgy állította be magát, hogy se cigi, se pia, se drog, na ezeknek az ellenkezői folyamatosan derültek ki...) Na ő volt ilyen! Elment kocsmázni és részegen hívogatott.
Nem kérdés, hogy nem lett randi és semmi sem a dologból.
És az a vicc, hogy még ő volt megsértődve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!