Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, mit jelent számotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit jelent számotokra, hogy egy nő tudjon főzni?

Figyelt kérdés

Ha el tudja készíteni a kedvenc ételeid, már jó?

Számít, hogy süteményt sütni is tudjon?

A heti menü elméleti összeállításában azért szoktatok segíteni (tehát nagyjából legalább vázolod, mit szeretnél a héten enni), vagy ezt is a nőre bízzátok, találgasson csak, elvégre ő főz?

2019. febr. 28. 21:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
17%
A tudjon főzni az azt jelenti , hogy az alap magyar ételek mint a paprikás krumpli , krumplis tészta, babgulyás egy leheletnyivel sem lehet rosszabb mint a mama főztje . Nem az a lényeg , hogy sok mindent tudj, ha nem a nemzetközi életelünk pár fajtáját jól készítsd el .
2019. febr. 28. 22:50
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
érteleinket*
2019. febr. 28. 22:51
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
ételeinket*****************************************
2019. febr. 28. 22:51
 14/20 anonim ***** válasza:
2019. febr. 28. 22:53
 15/20 anonim ***** válasza:
17%

Én annyit tudok, sütök húst meg valami köretet és annyi. Nekem ez elég, ha a pasinak többre van igénye, lássa el magát.

Ilyeneket meg, hogy paprikás krumpli, nem fogok megtanulni, mert nem eszem meg. Krumplis tészta... hol a hús? Köretet egyek körettel, mint egy bvzi vegán? Na nem.

2019. febr. 28. 22:59
 16/20 anonim ***** válasza:
89%

"Ilyeneket meg, hogy paprikás krumpli, nem fogok megtanulni, mert nem eszem meg. Krumplis tészta... hol a hús? Köretet egyek körettel, mint egy bvzi vegán? Na nem."

Azért 80 + kilóval durva , hogy nem tudsz megfőzni egy paprikás krumplit ! :D Krumplis tészta vegán ? Akkor neked nem volt gyerek korod ,vagy már akkor is zsirosabb voltál mint egy felnőt mangalica.

2019. febr. 28. 23:21
 17/20 anonim ***** válasza:
Én annak is bőven örülnék, ha valakiben a szándék meglenne. Felőlem felváltva csinálhat tojásrántottát és krumplis tésztát is, csak a hajlandóság legyen meg!
2019. márc. 1. 00:53
 18/20 anonim ***** válasza:

"Azért 80 + kilóval durva , hogy nem tudsz megfőzni egy paprikás krumplit ! :D Krumplis tészta vegán ? Akkor neked nem volt gyerek korod ,vagy már akkor is zsirosabb voltál mint egy felnőt mangalica."

Heee? 80 kiló vagyok és nem volt gyerekkorom, mert nem eszek tésztát krumplival? Ezt most bevallom, nagyon nem értem.

2019. márc. 1. 01:23
 19/20 anonim ***** válasza:

Azt jelenti, hogy meg tudja csinálni a kaját receptből vagy fejből, esetleg komponál magától valamit. A sütiket cukrászati kategóriába veszem és nem is nagyon szeretem.

32/f

2019. márc. 1. 06:49
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze,mindennap azt kell főzni amit az urad szeret,plussz sütike is kell hozzá.Utána mosogatás,rendrakás,majd jöhet a szopás.Magyar nők...
2019. márc. 1. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!