Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Addig nem érdemes férfiként erőltetnem az ismerkedést, amíg nem veszek kocsit?
Kövezzetek meg, de esküszöm jó látni ahogy a legtöbb ember ettől a kapcsolat témától függ egész életében.
A mai kapcsolatok 95%-a eleve halálra ítélt a normális valamire való emberek még régen megtalálták a párjukat.
Egy rakás nyűg és megfelelési kényszer, a sikertelenség esetén jelentkező depresszió és gyakorin feltett idióta kérdések jellemzők rátok xd
Mi a sz@rt élveznek az emberek abban hogy időről időre ugyanazt végigcsinálják aztán megint jön a pofára esés meg a hiszti hogy milyenek a pasik/nők.
Ku..va nagy nulla az egész világ, mindenki tudja és mégsem eszerint el senki, feláldozni a szabadságot eleve bukott eszmék nevében.... Gratulálok, de legalább jót lehet rajtatok röhögni 😂😂😂
"Szerintem már nincs is igazán olyan nő, akit maga a pasi érdekel, hanem csak az, hogy milyen anyagi javakat tud felmutatni."
Jó tudni,hogy nem létezek.
Érdekes módon egy nagyon jó kapcsolatban élek 5 éve egy pasival,akinek se autója se lakása. Suliba járt mikor összejöttünk,tehát nem tudtam milyen "anyagi javakat" tud felmutatni.
Az hogy kedves,törődő,értelmes,az nyilván sosem volt szempont,hiszen mért is érdekelne benne az ember,amikor a pénz és a farokméret számít?!
Most nagyon mondjátok hogy tökre nem meg a többi. Én a munkahelyen is azt látom hogy ide nyaralás-oda nyaralás, pár régi ismerős azért van a párjával mert így nem kell anyunál lakni. Attól még kikészítik egymást. Kaptam olyan kommentet is hogy "jó volt a régi pasival, mert nem kellett albérletet fizetni". Másik véglet, ha van pasi ott lakunk, ha nincs anyu-apunál.
Persze nem mindenki ilyen, láttam ellenpéldát is. A nagy többségnél viszont ezt vettem észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!