Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem köszöntött fel a névnapomon. Mondjam meg neki hogy rosszul esik nekem?
Tudja hogy ma van, mert akartam kivenni szabadnapot emiatt, hiszen így is keveset találkozunk. Jó lett volna vele tölteni a napot. Csak nagyon sok munkám volt, meg sok teendő összejött, úgyhogy még most indulok haza. Az ajándékozást nem engedi egyik ünnepen sem, szóval csak egy köszöntést vártam. De egész nap egy sort nem írt nekem. Délután írtam neki más dologgal kapcsolatban, arra sem válaszolt semmit. Minden munkatársam felköszöntött ma ( akiktől nem is vártam), kivéve a barátom. Mindig úgy meglepődök ha valaki a párjától kap virágot névnapra vagy nőnapra esetleg mert én sosem kaptam tőle semmire még egy tábla csokit sem. Mondjuk eddig legalább felköszöntött. Most már ez sem... Mondjam meg neki hogy rosszul esett? Vagy hagyjam? Csak a sírás kerülget. :( Borzasztó rosszul esik, hogy sosem jutok eszébe :(
N
Az hogy felköszönt mert eszébe jutsz a legkevesebb. Névnapra mi sem ajándékozunk, de mindig felköszöntjük a másikat. Ez figyelmesség. Az, hogy az előző barátnője egy lehúzós k.r.v.a volt egy dolog, de neked mi közöd van ahhoz a nőhöz. Nem ajándékozásról van szó hanem köszöntésről.
Mondd meg neki hogy ne keverjen már vele össze és ne is hasonlítson hozzá mert az régen rossz. Erről mindenképp beszéljetek.
31/N
#11: Hagyjuk már ez a nem az én érdemem baromságot. Itthon sem volt soha egyetlen ünnepnapon óriási ajándékozás. De nehogy már azért rossz emberek legyünk mert felköszöntjük egymást évente 2x. Bocsánat hogy nem vagyok megkeseredett és szoktam várni a karácsonyt, vagy anyák napjára veszek anyának egy csokor virágot, esetleg apának a névnapjára egy apróságot. Ezen mi az elcseszés? Egyébként leírtam, hogy a barátomtól sem ajándékot vártam.
#12: Már mondtam neki számtalanszor, de akkor megkaptam, hogy hisztizek. Meg hogy ő már nem fog venni senkinek semmit, utál mindent. Csak eddig legalább felköszöntött. És igen tudom milyen volt a baràtnője. De én nem ő vagyok!!
#13: Jó neked. Én már kezdek belefáradni ebbe az egészbe.
Kérdező mégis mit vársz?
Adtam tanácsot, hogy beszélni kell vele többször megértetni vele stb. Szerinted nem fog változni, mert már többször megpróbáltad. Akkor meg? Mégis mit vársz tőlünk?
Hagyd ott ha ennyire nem bírod elviselni.
# 14/17
De ez csak egy névnap !!!!! Miért akadsz ki rajta ? A többi ünneapon megkaptad a köszöntéseket gondolom..
Barátod egy fa...sz!
Hagyd ott!
Mi az, hogy nem köszönt fel?!
Egy érzéketlen, bunkó a párod, mert egy másik csaj hibája miatt bűntet téged.
Jogos a felháborodásod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!