Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Joggal varnam el a baratomtól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Joggal varnam el a baratomtól?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt lassan ,nem élünk együtt ,alig latjuk egymast,neki van sajat haza én albérletben lakok.Mennyi idő utan lenne helyes összeköltözni,hisz alig latjuk egymast igyis,felvaltva dolgozunk plusz ő zenél?Joggal varhatnam el hogy legalabb azt tudja mikor dolgozok(mi valtjuk sokszor őket).Neten felvalal,de miért nem kedveli egyik képemet se(mondjuk én se az övét(
2019. febr. 25. 21:12
 1/9 anonim válasza:
84%
2-3 év ismerkedés után közös megegyezéssel össze költözni!
2019. febr. 25. 21:13
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
hova sietsz? félév után ne akarj összeköltözni
2019. febr. 25. 21:15
 3/9 anonim ***** válasza:
8%
Gáz a pasi! Akinek van háza az nem vár ennyit.
2019. febr. 25. 21:26
 4/9 anonim válasza:
100%

Fél év után nem szokás összeköltözni. Nem várod el joggal.

A szeretet nyilvános kimutatása nem a képek kedvelésében mutatkozik meg. És nem is jelenti azt, hogy felvállal, vagy nem vállal fel, mert nem kedveli őket.

Mellesleg írtad, hogy te se kedveled az övéit.

2019. febr. 25. 21:29
 5/9 anonim ***** válasza:
82%
Pár hónap után túlzás osszekoltozni.
2019. febr. 25. 21:47
 6/9 anonim ***** válasza:
32%
Én két hét után költöztem össze a párommal, aki ma a férjem :)
2019. febr. 25. 21:59
 7/9 anonim ***** válasza:
57%

Mi fél év után költöztünk össze, 8 éve vagyunk már együtt. De mi mindketten akartuk. Egy párkapcsolatban nincsenek jogok. Mindenki annyit ad, amennyit tud vagy szeretne. Ha a másiknak ez nem elég, akkor vagy elviseli a helyzetet, vagy továbbál.

Mondjuk akiknél a lájkolás a kapcsolat fokmérője, azoknál még igen korai az összeköltözés.

2019. febr. 25. 22:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi kb fél év után költöztünk össze, de mi mindketten akartuk. Ez inkább számít, mint az idő.
2019. febr. 26. 08:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Semennyire sem jogos elvárás, fél év kapcsolat lófasz, már bocs.
2019. febr. 26. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!