Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Joggal varnam el a baratomtól?
Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt lassan ,nem élünk együtt ,alig latjuk egymast,neki van sajat haza én albérletben lakok.Mennyi idő utan lenne helyes összeköltözni,hisz alig latjuk egymast igyis,felvaltva dolgozunk plusz ő zenél?Joggal varhatnam el hogy legalabb azt tudja mikor dolgozok(mi valtjuk sokszor őket).Neten felvalal,de miért nem kedveli egyik képemet se(mondjuk én se az övét(2019. febr. 25. 21:12
1/9 anonim válasza:
2-3 év ismerkedés után közös megegyezéssel össze költözni!
2/9 anonim válasza:
hova sietsz? félév után ne akarj összeköltözni
3/9 anonim válasza:
Gáz a pasi! Akinek van háza az nem vár ennyit.
4/9 anonim válasza:
Fél év után nem szokás összeköltözni. Nem várod el joggal.
A szeretet nyilvános kimutatása nem a képek kedvelésében mutatkozik meg. És nem is jelenti azt, hogy felvállal, vagy nem vállal fel, mert nem kedveli őket.
Mellesleg írtad, hogy te se kedveled az övéit.
5/9 anonim válasza:
Pár hónap után túlzás osszekoltozni.
6/9 anonim válasza:
Én két hét után költöztem össze a párommal, aki ma a férjem :)
7/9 anonim válasza:
Mi fél év után költöztünk össze, 8 éve vagyunk már együtt. De mi mindketten akartuk. Egy párkapcsolatban nincsenek jogok. Mindenki annyit ad, amennyit tud vagy szeretne. Ha a másiknak ez nem elég, akkor vagy elviseli a helyzetet, vagy továbbál.
Mondjuk akiknél a lájkolás a kapcsolat fokmérője, azoknál még igen korai az összeköltözés.
8/9 anonim válasza:
Mi kb fél év után költöztünk össze, de mi mindketten akartuk. Ez inkább számít, mint az idő.
9/9 anonim válasza:
Semennyire sem jogos elvárás, fél év kapcsolat lófasz, már bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!