Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell egy olyan kapcsolatot elképzelni, ahol a nő 400. 000 Ft-ot keres, míg a férfi 180. 000 Ft-ot?
Nem volt ekkora különbség csak hasonló, bár pontosan nem is tudom mennyit kerestem akkor mivel több helyről is volt bevételem. Párom még akkor csinálta a mestert, nem tudott teljes munkaidőben dolgozni a szakterületén.
Igazából semmin nem változtatott. Akkor is külön kasszán voltunk és most is. Volt egy közös számlánk de kb semmire nem használtuk. A rezsit meg albit meg netet meg ilyesmit fizettem én, ő meg a bevásárlások nagy részét meg egy-két dolgot ami éppen belefért neki. Ami megmaradt azt meg költötte mindenki magára. Ez most is ugyan így van, csak már ő keres 50 ezerrel többet. Szóval mindenkinek több megy a saját céljaira, kb ennyi változott. Meg annyi, hogy a közös számlán is van egy nagyobb összeg a semmire.. :D De majd elmegyünk belőle nyaralni vagy valami.
A pénzen a számokon kívül minden stimmel?
Akinek értelem és intelligencia is hozzátartozik egy magasabb keresethez ott nem gondolkodnak ilyen problémákon, nem fog gondot okozni ez egy kapcsolatban.
A. A nő már olyan családból származik alapból ,ahol mindent megkapott így nem fontos számára a pénz.
B. A nő annyira szerelmes lett , hogy nem érdeklik egyenlőre a vagyoni okok.
C. A nőnek egy kastélya van és nem érdeklik az vagyoni dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!