Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elfelejteni. Mit tegyek?
Szilveszterkor egy fiú bevallotta nekem hogy szeret mondtam neki hogy én is szeretem azóta többször is együtt voltunk de úgy hogy egyik nap meg kérdezte hogy járunk és másnap meg szakított olyan kifogásokkal hogy : " gép mellé nem fér be egy csaj" meg hogy "neki még nem kell csaj". ÉS kb 2 hónapja mondta hogy már nem érezz irántam semmit ekkor kiakadtam szinte minden nap sírtam míg meg nem ismeretem a mostani barátom kivel 1 hónapja együtt vagyunk. De az előző 1 hete megint elkezdte mondani hogy ő még mindig szeret és hogy adjak neki még egy utolsó esélyt most nem rontja el...És még úgy érzem hogy szeretem!Hogy lehet egyszerre két embert szeretni?Mit tegyek?:O
16/L
gép mellé nem fér be egy csaj :DD
kölyök még :)
Héééé.
nehogy visszafogadd !!!!
Kutyából nem lesz szalonna.
ne legyél butus, ne fogadd vissza. Játszadozik veled.
Inkább legyél hűséges a mostani barátoddal, biztos megbánnád, ha visszafogadnád :)
Apááám....
normálisként: Szerintem hallgass a szivedre, én adnék neki mégegy esélyt..:)
férfiként: GANG-BANG!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!