Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnék visszahódítani 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék visszahódítani 1 expasit?

Figyelt kérdés
Részletek:osztálytársak voltunk, és 8.-ba 2007 decemberében összejöttünk! A szerelemmel nem volt probléma, de nagyon sokan irigykedtek ránk, ezért folyton bekevertek! Februárban szakítottam vele, mert olyant kevertek be, emire azt hittem, hogy igaz! Ezután barátok lettünk! De utána megint elterjedt 1 pletyka, ami úgy összevesztetett minket, hogy beszóltam neki, és örök utálatot ígértem neki! Ő ez után még hívott 1 hétig, de aztán abbahagyta, mert elmondtam mindennek! Nagyon megutáltuk egymást! De viszont rá kellett jönnö, hogy én még mindig szeretem, és ő is szeret valahol, csak azt hiszi, hogy én kevertem be, én pedig nemrég azt hittem hogy ő kevert be nekünk! De egy kivülálló csaj kevert be! A bnőmnek azt mondta, hogy szerinte nagyképű vagyok, meg szarkeverő, de mikor azt kérdezte a bnőm, hogy szeret-e még, akkor csak mosolygott, de nem válaszolt! Azt mondta azért vagyok nagyképű, mert amikor odamentem hozzájuk, akkor le se vettem a kabátom! És szarkeverőt azt már mondtam mér hiszi! Szerintetek van még esélyem nála? Hogy szerezzem vissza????
2008. nov. 9. 14:29
 1/3 anonim ***** válasza:
ha szeret akkor van esélyed nálla,de ne eröltesd túl a dolgokat először probáld meg csak beszélgetés formályában és úgyis látod hogy hogy viszonyul hozzád!ha szereted és ő is téged ez megoldodik!!sok sikert:)
2008. nov. 9. 14:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Tanulság: ne mindent higyj el, amit mondanak az emberek, látod milyen rosszindulatúak. Amúgy szerintem megpróbálhatod, mert mondtad, h hívott sokszor, meg minden, szerintem van esélyed nála. Ha vissza akarod szerezni, szerintem beszélgess vele, és mondd el neki, h sajnálod, h hittél a kavaróknak. Ha rendes, és szeret, akkor szerintem meg fog bocsátani, és meg fogja érteni:)
2008. nov. 10. 18:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mind a kettötöknek! Csak félek, hogy hogy reagál arra, hogy én odamegyek hozzá! Lehet, hogy elöszőr el fog onnan menni! Ettől kicsit tartok!
2008. nov. 11. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!