Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osszevesztunk az evfordulonk elott?
Holnaputan lesz az evfordulo, de holnap mennék hozzajuk es egyutt toltenenk a hetveget unneplessel, ajandekozassal stb. Viszont ma csunyan osszerugtuk a port, semmi kedvem kibekulni, raadasul nem hiszem h apro csepro ügy. Ezt meg kell emeszteni, probaltuk is megbeszelni de ilyenkor ido is kell h lehiggadjunk. Az a baj h mindketten makacsok vsgyunk, egyikunk sem fog engedni. Semmi kedvem az ajandekozashoz meg a vidamsaghoz es nem akarom a problemat a szonyeg ala seperni, csakmert evfordulonk van.de sokat keszultem az ajandekkal is, de felek h ha igy telik el az elso evfordulonk akkor ez kesobb rossz emlek lesz es banni fogjuk h igy telt el haragban.. De ugy erzem h ez nem fog megoldodni marol holnapra (nem Megcsalas). Most mi. Legyen? Ha elmegyek hozza ugyis az lesz h megbekelunk es a szonyeg ala seperjuk es annyi. En ezt nem akarom. Mert aztan ujra es ujra elo fog jonni ez es feszultseget fog szulni. Nagyon haragszok amiert ezen pont most kellett vitaznunk..legszivesebben nem is talalkoznek. Most vele, es nem is unnepelnék. Lehet h gyerekes, de o bantott meg engem, de nem kepes felfogni az en allaspontom es szerinte en vagyok a buta es kenyes.
20/l 23/f
Szerintem ne fejezd be és ne is add oda.
Egyébként min vesztetek ennyire össze?
Mi is sokszor veszekszünk. Bár a feleségem ebben se ért egyet szerinte nem sokszor. :D
Én is szoktam ajándékot készíteni. Néha emiatt lógok el otthonról. Ilyenkor szokott megcsalással is gyanúsitani. :D
Ezek ellenére is mindig elkészül a "mű", mert el kell készülnie, nincs mese. Ezzel is bizonyítom - magamnak is - , hogy szeretem, hogy kitartok.
Felül kell emelkednek magadon. (Másik félnek se árt, de ha egymásra vártok, akkor abból nem lesz semmi )
30F
Először beszéljétek meg és oldódjon meg a konfliktus. Évfordulózni meg ünnepelni lehet később is. Nekünk szerintem (igaz nem veszekedés miatt) soha nem sikerült aznap megünnepelni 6 év alatt.
Majd ha átbeszéltétek a dolgokat, megoldottatok mindent és újra békesség meg szeretet van akkor utána megünneplitek.
Hát ez nekem azért nem tűnik katasztrófának.
No persze neked rosszul eshet, de ez bőven áthidalható kategória. (No nem zsarolással, kiabálással)
Fiatalok vagytok még, 25 alatt ?
Miért ne mehetne a barátaival?? Ne haragudj de ebben a vitában most te vagy a hibás. Örülj, hogy vinne téged is a barátaival.
Az a baj, hogy nagyon nagyon nem vagy alkalmas kapcsolatra a jelenlegi mentalitásoddal. Ezen feltétlenül dolgoznod kell ha meg akarod őt tartani. Mert így nagyon rövid időn belül el fog hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!