Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én fújom fel a dolgot?
Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt a párommal. Pár napja volt a születésnapja. Ma találtam egy csomagot amit az exétől kapott a születésnapjára. Nekem erről egy árva szót sem szólt. Holott ha meg mondta volna nem fújom fel a dolgot. Viszont most dühít, hogy eltitkolta holott tudtommal nincsenek titkaink egymás előtt. Eleve lenyeltem a békát, hogy az exe a mai napig vissza akarja kapni, s napi szinten beszélnek. Mert tudom hogy ő nem menne vissza hozzá. De most már nekem is sok egy kicsit. Vagy csak én fújom fel a dolgot?2019. febr. 20. 12:13
11/14 anonim válasza:
Hát most jól kihasználja, hogy nem féltékenykedsz. Jó dolog, ha van önbizalmad, de azért legyen önbecsülésed is. Nem normális, hogy minden nap beszél az exével, főleg ha ez olyan egyértelmű, hogy vissza akarja kapni. Az ajándék már csak hab a tortán.
12/14 anonim válasza:
Az szerintem tényleg nem teljesen oké, hogy a srác vissza akarja szerezni és napi szinten beszélnek ennek ellenére. Alapvetően én szívesen maradok barátságban az exeimmel, nem látom akadályát, ha mindketten túl jutottunk egymáson és képesek vagyunk csak barátként egymásra nézni. Van egy exem akivel nagyon jó viszonyt sikerült kialakítani és nagyon jó barátok vagyunk már évek óta, nyilván megajándékozzuk egymást szülinapkor/névnapkor/karácsonykor mert fontosak vagyunk egymásnak, de csak és kizárólag baráti szempontból. Neki is van azóta párja, nekem is. Egy másik exem viszont képtelen túl lenni a kapcsolatunkon, akárhányszor felveszi velem a kapcsolatot, hogy barátkozni szeretne mindig érzem rajta, hogy ez neki több ennél, látszik rajta, hogy nincs túl rajtam és mindig elmondja mennyire hiányzom neki. Nyilván ez így nekem sem jó, mert nem érzem magam így komfortosan és őt sem akarom félrevezetni, hogy fölöslegesen reménykedjen, mindig tisztázom, hogy ez nekem már sosem lesz több maximum barátság, de mivel ő nem tud ezen túl jutni mindig oda jutunk, hogy akkor hagyjuk egymást. Eddig kétszer volt ez, ha harmadszorra is megkeresne már meglehetősen szkeptikusan fogadnám.
13/14 anonim válasza:
Komolyan mondom, egyesek szövegèrtèse siralmas.... Olvassátok már el basszus... Nem a csávó akarja visszaszerezni a csajt... De mindegy is, nekem ez már ez sem férne bele, hogy egyáltalán napi szinten beszélnek, a titkolózás meg pláne nem.
14/14 anonim válasza:
Ha nem akarna visszamenni hozzá, nem érdekelné stb, akkor nem beszélgetne vele. Nem napi szinten, hanem soha. Ez a csomagküldés meg no comment. Pont lesz@r téged a kedves párod már elnézést. Hihetetlen, hogy emberek mit meg nem engednek a másiknak. Nem érzed ezt megalázónak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!