Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha a párom előtt udvarol nekem és nem szól rá?
A barátom előtt udvarol meg bókol egy jóval időssebb férfi, és a párom semmit nem mondott.
Már említettem korábban neki, hogy nem szeretem ezt az embert a társaságunkban (persze nem ő invitálta), de simán kettesben hagy vele, amit én nem szeretek.
Másik történet, hogy barátom egy másik nővel elment boltba. Kettesben, a nőnek is van párja. Mikor indultak még rám is nézett, szívesen elmentem volna.
Olyan rossz érzést keltenek bennem ezek, túlaggódom vagy így a normális?
Az elsőre azt mondanám, normális.
Az én pasim se féltékeny típus, sőt, inkább ideges lesz, hogyha megbízik bennem , minek húzogatom? ( legalábbisrégebben, mostmár ilyeneket nem csinálok)
De a második eset furi.
Ennek az lesz a vége, hogy az öreg pasi lefog téged heggeszteni anyukám.
Már szövetkeznek a háttérben és most készítenek fel rá, hogy azért mégse legyen annyira váratlan
- Miért van gyakran ott, ahol ti vagytok a barátoddal, ha nincs meghíva?
- A barátod nem azért hagy vele téged kettesben, mert (talán) távolról figyel (figyeltet), hogy mit engedsz meg a tolakodónak (érintés, tűröd a hosszú tekintetét, mosolyogsz a beszédén, avagy savanyú arccal, unottan hallgatod a dumáját)?
A másik nővel otthonról ment el (az idős pasi nem volt ott?) kettesben? Ő nem tudott volna vásárolni a nőnek (is)? Vagy a nő nem tudott volna vásárolni neki is? Ezt nyugodtan beszéld meg vele, hangsúlyozva, hogy nem a féltékenység, hanem az események szokatlansága kérdezteti ezt veled.
Szerintem nem teljesen normális, de elfogadható magyarázat után megnyugtató lehet...
F.
Felnőtt ember vagy. Ha valami nem tetszik, neked kell leállítani.
"Másik történet, hogy barátom egy másik nővel elment boltba"
Mi van?
"Már említettem korábban neki, hogy nem szeretem ezt az embert a társaságunkban (persze nem ő invitálta), de simán kettesben hagy vele, amit én nem szeretek."
Azért mer vele kettesben hagyni,mert nem szereted.Veled egykorú,jóképű férfival már nem szívesen hagyna együtt.
De az sem kizárt,hogy tesztel,igazat mondasz-e.
Amúgy megkérdezhetnéd a barátodtól,hogy mégis mit mond rá:"Téged nem zavar,hogy egy másik férfi udvarol nekem?"
A másik történetre:Féltékeny voltál,ez alapjában normális érzelem.Persze a normális alatt nem azt értem,hogy kellemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!