Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
39 éves vagyok,3 éve vagyok együtt a Párommal. Sajnos nem jött össze a Baba magától. :- ( Ezért a Meddőségi Központ segítségével kezdtük el. De amióta elkezdtük állandó vitában vagyunk Párommal. :- ( Mit kellene tennem?
Sziasztok!
39 éves vagyok, 3 éve vagyok együtt a Párommal. Sajnos nem jött össze a Baba magától. :-( Ezért a Meddőségi Központ segítségével kezdtük el. De amióta elkezdtük állandó vitában vagyunk Párommal. :-(
Ő állítólag félt ettől az egésztől és sokszor azt is hozzám vágja, hogy Ő nem biztos benne, hogy akarja. De amikor rákérdezek, hogy szeretne e Babát, akkor mindig persze a válasza.
Nem értem. Valakivel történt hasonló? Mit kellene tennem???
"Én mondom, hogy nekem csak Tőle, Belőle és Vele együtt felnevelve kellene..."
Ez egy gyönyörűen leírt mondat.
Tartok tőle, hogy fordítva ő nem egészen így gondolja. A közös baba miatt vállalt küzdelmet, veszélyt nem akarja annyira. Nem téged félt, hanem a nőt, aki jelenleg (mivel egészséges) ágyban és asztalnál is gond nélkül kiszolgálja.
Kifogas h teged felt. Nem akar gyereket. Ennek fuggvenyeben gondold at te mit szeretnel. Lassan kifutsz az idobol.
Vagy bevallalod (latszolag) vele de eselyes h egyedul maradsz a bebivel.
Vagy szakitasz es megprobalsz keresni mast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!