Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelenthet ez? Fontosak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet ez? Fontosak a nőknek ezek a személyes holmik?

Figyelt kérdés
Szakitottunk barátnőmmel, pontosabban ő velem, lassan 2 hónapja. És valamelyik nap láttam hogy felvette a tőlem kapott fülbevalóját. Jelenthet ez valamit? Az ilyen holmik mennyire fontosak a nőknek, van jelentésük?
2008. nov. 9. 00:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Van,aki azért veszi fel,mert csupán tetszik neki,de van aki azért mert talán újra lángra lobbant valami a szívében.Ezt mi nem tudhatjuk

/pici cutte/

2008. nov. 9. 00:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ
2008. nov. 9. 11:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha arra vársz, hogy esetleg újrakezdje veled, akkor szerintem más módon is jelezte volna feléd. Két hónap elég hosszú idő, szerintem csak tetszik neki a fülbevaló.
2008. nov. 9. 12:11
 4/5 A kérdező kommentje:
1,5-2 hónapja szakitottunk. Rá egy hónappal elkezdtünk megint találkozgatni, mert azt mondta szeretné ujrakezdeni, de előbb megakar arrol bizonyosodni hogy mitis érez irántam pontosan,és ezért találkozzunk. Találkoztunk. És aztán azt mondta hogy szeret, de nem szerelemmel. Igy nincs értelme ujrakezdeni. Ez volt kb 2 hete. Na mindegy, azért köszönöm a válaszod!
2008. nov. 9. 15:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez esetben a tőled kapott ékszernek mindössze annyi lehet a jelentősége, hogy tetszik neki...

Próbáld elfogadni, hogy csak barátok lehettek már!

2008. nov. 9. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!