Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem beszélget velem a férjem, miért?
Másokkal elbeszélget, de velem nem! Nem érdekli semmi amit mondok, nem kérdez, nem mesél a napjáról, vagy hogy mi történt vele, szinte semmit sem tudok róla! Nem birok igy élni, egyedül erzem magam! Nem tudom elmondani az érzéseimet, terveimet mert egyszerüen nem hallgat meg! Volt idö mikor probáltam beszélgetni, de leszoktam róla, már en sem kérdezek! Nincs közös témánk! Nagyon rég igy megy már ez! Tizenéve...
El szeretnék válni ezmiatt, mert nem találok megoldást.
"Ha 12 év alatt nem birtam megszokni, ezután se fogom." - es miert vartal ilyen sokaig? Regebben is ilyen volt es tizenevig szenvedtel mellette? Vagy regen jo volt igy csak a te igenyeid valtoztak es mostanaban beszelgetesre vagysz? Vagy o valtozott?
Ha nem hajlando leulni es vegighallgatni amit akarsz mondani, akkor irj neki egy kedves, de hosszu, mindenre kitero levelet. Beszeld meg vele levelben amit akarsz. Add oda, vard meg mig elolvassa es varj. Ha vallatvonva elmegy tevezni, akkor add be a valopert.
Volt ilyen kapcsolatom,több ideig húztam mint kellett volna.Eleinte ment a kommunikáció,aztán jöttek ezek mint nálad.Mindig azt éreztem közben hogy ez nem normális,így nem lehet élni,szerencsére vége.Utána összeakadtam valakivel,aki teljesen ellentéte volt,folyamatos beszélgetések,stb.ott döbbentem rá mekkora különbség van,és hogy ez lenne a normális.
Nincs is megoldás erre már,túl sok idő elment,én elválnék.
Én meg azon gondolkozom, hogy vajon mi lenne veled, ha holnaptól betiltanák a felkiáltójel használatát?
"Ezmiatt" tuti meghalolnál.
14 év után váltam ilyesmi miatt.
Ez nem fog változni.
Én is reménykedtem. Azt hittem ha valami változik, a kapcsolatunk is fog.
Talán az tette be a kaput mikor egyik reggel m9ndtam neki, hogy nagyon rosszat álmodtam. Erre ő: a jó álmaid sem érdekelnek....
Látatlanban olyan sértettségek régi sebek vannak a kapcsolatotokban amit akkor nem beszéltetek ki és utána visszavettetek a kommunikációból a sértettségetek miatt.
Aztán lépésenként a hideg hallgatás lesz a kapcsolatban.
Ő azzal büntet hogy nem szól hozzád te azzal bünteted hogy nem szexelsz vele erre ő mégjobban nem szól hozzád és te méginkább nem szexelsz vele.
Ördögi kör...
Mivel már régóta megy ezért gondolom belekényelmesedtél kvázi megszoktad sajnos. Te hibád is. Korrekt az lett volna ha első pár alkalommal ragaszkodsz hozzá hogy átbeszéljétek addig míg újra az a jó érzésed lesz mint az elején vele kapcsolatban.
Dehát... ha így alakult és esetleg most még akarnál rajta változtatni akkor nagyon - nagyon sok munkád lesz vele.
És fel kell adjad a kényelmi zónádat sok tekintetben.
Neked kell eldöntened... de kemény lesz.
Ha nem vagy mellette boldog, azzal a saját lelked betegíted. Egy férj olyan a feleség életében, mint a jobb és bal kéz. Nincs összhang, ennek semmi értelme. Az én szüleim mai napig szeretik és kötődnek egymáshoz, mindent együtt beszélnek meg, anyám a női dolgokat is apámnak mondja el.
Együtt takarítanak, főznek és áprilisban már 33 éves házasok lesznek. Ők ketten a legjobb barátok. Van egy testvérem (32 éves nő, én pedig 30 éves ffi), de összességében elmondható hogy mi kettőnket sose szeretett úgy anyám, mint apámat.
Egy jó házasság ilyen. A tiétek semmi. Sok sok ima sem tudna rajtatok segíteni, mert a férjed nem szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!