Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti jó nônek tartjátok magatokat?
Én magamat: Nem. Átlagosnak maximum.
A párom engem: Igen.
24N
Határozottan annak tartom magam. Még soha semmit nem kifogásoltak.
Bár kinek mi. Az alakom mindenképpen átlagon felüli, az arcom szép, de inkább olyan átlagosan szép, de semmiképpen sem csúnya. Némi sminkkel sokat lehet rajta javítani.
Teljes mértékben meg vagyok elégedve a külsőmmel. Persze látok benne hibákat, meg lötyögök néha itt-ott de ez senkit nem érdekel. A lényeg, hogy tényleges kinézettől meg hibáktól függetlenül el tudd magad fogadni és szeresd a külsőd.
Párom számára tökéletes a testem, gyakran dícsér 5 év után is. Soha nem kifogásolt semmit szerintem. Se alakot, se öltözködést, se hajat, semmit. Egyik páromnál sem emlékszem ilyenre.
Én egészen meg vagyok magammal elégedve. Nem vagyok topmodell, meg nem is tetszem mindenkinek, de azért alapvetően megfordulnak utánam az utcán és látom felcsillanni a férfiak szemét, ha hozzájuk szólok. Az arcom szerintem átlagon felüli, szép és olyan kis kedves (a látszat, ugye :P), a testem az, amit esetleg kifogásolhatna bárki, de hát senki sem lehet tökéletes, meg alapból ezzel is meg vagyok elégedve.
A férjem oda meg vissza van minden porcikámért, azokat a részeimet is imádja, amiket én kevésbé. Nem kifogásol semmit, de eléggé kétségbe is vonnám az érzései őszinteségét, ha elkezdené a külsőm kritizálni- építő jellegű hozzászólás megfelelően megfogalmazva még oké, de egy ilyen "hogy húzhattad fel ezt a nadrágot erre a hatalmas seggre" szintű megszólalás ha nem is kifejezetten a házasságunk végét jelentené, de elég komoly vitát indítana.
"Jó nőnek" semmi esetre sem, távol áll tőlem minden, ami ezt a típust jellemzi.
Visszafogott, finom nőnek tartom magam.
A környezetem és saját magam szerint is átlagosan szép vagyok.
Bőven találni szebbet is, de nincs semmi, ami kifejzetten csúnya lenne rajtam, illetve van egy-két részlete az arcomnak, ami szép (szám, szemem).
A férjem szépnek tart, nem kifogásol semmit a külsőmben, gyakran megdícsér.
25N
Nem, nem tartom magamat annak. Nem vagyok elégedett a külsőmmel.
Akivel randizok nem mondta eddig konkrétan, hogy mi nem jo rajtam, de i csak akkor bókol, ha ugyis gondolja, a külsőmről ezert inkább hallgat. De cserébe nagyon kedveli a társaságomat.
Elotte a felesleget kifogasoltak rajtam, meg az alkatomat, hogy nem vagyok olyan formás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!