Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti jó nônek tartjátok magatokat?
Figyelt kérdés
Most tekintsünk el a belsô tulajdonságoktól. Kinézetet tekintve elégedettek vagytok? A barátotok, férjetek szerint jól néztek ki vagy néha kifogásol egy-két dolgot?2019. febr. 11. 16:27
2/41 anonim válasza:
Igen. Nem kifogásol semmit,elég baj lenne ha nem lenne megelégedve velem,akkor valószínűleg mással lenne,és nem én kellenék neki :D
23/N
3/41 anonim válasza:
Nem, nem vagyok jó nő, sőt még csak nő sem vagyok. Életemben nem kifogásoltam semmit azon a nőn, akivel össze jöttem. Kifogásom van, nem jövök vele össze.
Másrészt meg tökéletes ember nincs.
4/41 anonim válasza:
Hát ha a műszempilla&műköröm, 6kg festèk az pl. a jónő kategória, akkor nem tartom magam annak.
Viszont jól tartom magam, jól érzem magam....így meg igen :)
5/41 anonim válasza:
Igen. Minden beképzeltség nélkül mondom. Vissza jelzèsek is pozitívak.
21/L
6/41 anonim válasza:
Ez alap, hogy igen 😝 24N nem lenne velem ha nem így lenne
7/41 anonim válasza:
Igen. Nem vagyok egy topmodell és sport és normális étkezés mellett sincs már csont és bőr tini alkatom, de így is szépnek látom magam és a visszajelzések is ezt tükrözik. A férjem akkor sem kifogásolta az alakom, amikor lábtörés után felszaladt rám majdnem 8 plusz kiló és persze az után se kifogásolt, miután ezt (és még többet is) ledobtam magamról. Nem tunyultam és nem kényelmesedtem el, nem is miatta, hanem a saját egészségem miatt.
8/41 anonim válasza:
Nem tartom magam annak. De párom imádja minden porcikám
9/41 A kérdező kommentje:
Persze, nem jössz össze valakivel, ha nem tartod jónak. De arról az esetről kérdezek, ha valami a párkapcsolat során változik.
Köszi a válaszokat!
2019. febr. 11. 16:41
10/41 anonim válasza:
Itt eddig csak csúnya nőket láttam. Rondák, mint egy aranyér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!