Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni egy duzzogó pasival? Szinte minden találkozásnál duzzog, pedig 27 éves lesz. Én is ilyen típus vagyok, de próbálom türtőztetni magam.
Összevesztünk, és becsapta mögöttem az ajtót, kezembe nyomva a hajpántomat ami már hosszabb ideje volt nála. Közölte, hogy itt a hajpántom, és ennyi, elmentem ő meg rám csapta az ajtót.
Majd egy óra múlva jött utánam, hatalmas könnyeket hullajtva, hogy nem akar elveszíteni.
Akár hányszor találkozunk szinte mindig elkezd duzzogni vagy tesz valami megjegyzést ami nekem nem tetszik.
Nincsen maszekra pénzem, ahol voltam két helyen államiba meg több kárt csináltak mint hasznot.
Ráadásul 2 hete műtöttek kórházban vízszintesen fekvő bölcsességfoggal.
És ha halálos beteg volnék? Akkor is otthagyna?
Akkor milyen szerelem az ilyen?
Nem gondoltam volna,hogy ilyen lesz. Meg akartam ismerni, hogy ne az legyen hogy már első alkalommal feladom, mielőtt ténylegesen megismerném valamennyire.
De ez, hogy kezembe nyomta a hajpántot mint k...váknak a fizetséget,és becsapta mögöttem az ajtót..betette a kaput,
Ha erdekel meg ezek utan, akkor mondom csak:
Lehet mas gondjai is vannak. Beszelj vele komolyan, hogy mi a problemaja. Munka, csalad, exek mittudomen.
Megpróbálok beszélni vele, de ha nem tudok vele mit kezdeni, hagyom.
Hisztérikákra nincs szükségem amikor így is elég a magam baja.
Ha nem tetszik neki valami, azonnal duzzog.
Szerintem ez gyerekes.
Párszor eltűrtem de többet ilyenből nem kérek.
Nem ad takarót?
Milyen figyelmes, te meg így is vele vagy.
Hadd gratuláljak.
Most költözött panelba, amit megvásárolt.
Alig van még valamije, de a figyelmesség valóban nem ezen múlik.
Ha annyira szeretne, engem takart volna be, nem saját magát.
Számítottam mindenre de erre nem.
Sebaj, ezekből tanul az ember lánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!