Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni egy duzzogó pasival? Szinte minden találkozásnál duzzog, pedig 27 éves lesz. Én is ilyen típus vagyok, de próbálom türtőztetni magam.
Összevesztünk, és becsapta mögöttem az ajtót, kezembe nyomva a hajpántomat ami már hosszabb ideje volt nála. Közölte, hogy itt a hajpántom, és ennyi, elmentem ő meg rám csapta az ajtót.
Majd egy óra múlva jött utánam, hatalmas könnyeket hullajtva, hogy nem akar elveszíteni.
Akár hányszor találkozunk szinte mindig elkezd duzzogni vagy tesz valami megjegyzést ami nekem nem tetszik.
Min duzzog és mire tesz megjegyzést?
32/f
Tegnap előtt aludtam először, holott már 3 hónapja nem vagyok jól egészségügyileg, és nem is akartam ott aludni de már akkor elkezdett duzzogni, hogy miért nem, így igent mondtam. Éjszaka nem aludtam semmit, mert annyira görcsölt a hasam, fájt a fogam, stb stb..és 7 óra fele kikeltem mellőle, hogy ne zavarjam a forgolódásommal. Nem adott nekem sem takarót, egész éjjel úgy kínlódtam hogy nem voltam betakarva, mert csak 1 szem takarója volt.
Miután felkeltem elaludtam kint a konyhaasztalnál kínomban.
Amikor felkelt nem csókoltam meg, mert élni sem volt kedvem. Nem mentem be vele a szobába tv-t nézni,és már ezen is megsértődött.
Köszönöm! Egyáltalán nem jogos a duzzogása és kicsit sem empatikus ez az ember. Akit az anyáék nem neveletek meg azt te se fogod. Legközelebb ki kell tartanod a saját akaratod mellett, mert ebben az esetben az övé érvényesült amitől te eléggé szenvedtél. Mindenképp tudasd vele, hogy mennyire rosszul érezted magad, hátha leesik neki is és bocsánatot kér. Ha nem fog akkor el
Kell gondolkodnod hogy viszonyulj hozzá a későbbiekben.
Ráadásul akárhányszor jön el hozzánk is, itt is megsértődik mindenen amin nem kellene.
Tudja jól, hogy nem vagyok a toppon egészségügyileg de azt mondja nem lesz ez így jó..
Mondtam neki, akkor menjen, ha ez ennyire zavarja. Arra meg azt mondja, hogy nem akar, közben meg itt hagy, és várja, hogy vissza könyörögjem. Mamám szerint meg nem is hozzám való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!