Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig csak a nők akarnak megfelelni a pasiknak?

Figyelt kérdés
Annyi kérdés van itt erre vonatkozóan. Hogy legyek hisztimentes, tökéletes szerető, hogyan lehet jól leszopni, hogy ne hagyjon el, hogyan lehetek tökéletes, hogy még csak ne is nézzen másra!!! Miért van ez a megfelelés kényszer???? Miért érezzük azt, hogy ha elhagy a pasink összedől a világ??? Közben a hím meg nem tesz semmit, csak magában röhög, hogy milyen nagy f@szok vagyunk, h még a seggügek is kinyaljuk, és hogy kapálózunk!
2008. nov. 8. 21:47
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

Te hülye vagy, ne tudd meg, mennyi srác idegeskedik azért, h a nőjének megfeleljen az ágyban, h jajj, kicsi, vékony, görbe, mittomén.

De mi nem kerítünk ennek ekkora feneket. Mi nem várunk másoktól megoldást, magunk oldjuk meg a gondjainkat.

Legalábbis nagyobb arányban, mint a nők.

2008. nov. 8. 21:59
 2/9 anonim ***** válasza:
82%

Az egész csak az önbizalomról szól.

Független attól, hogy fiúról vagy lányról van szó.

Akinek megfelelési kényszere van, az folyton úgy fogja érezni, hogy bármit tesz, bármennyire hajt, úgysem elég jó.

Előbb utóbb ezt megunja a párja és keres egy olyan párt magának, aki egyenrangú félként kezeli.

2008. nov. 8. 22:00
 3/9 anonim ***** válasza:
22%

szerintem meg igen is, a nők jobban meg akarnak felelni, a kapcsolatban is, míg a férfiak szerintem kevésbé...

Nem a testi dolgokra gondolok, mint a férfiak mérete..azon nem változtathatnak, úgy, ahogy egy nő sem a mellméretén [most a szilikonra nem gondolok]

De, hogy bennünk nőkben miért van ez.. nem tudom.. talán, mert egy idő után azt érezzük, elveszíthetjük?! Nem kapjuk meg azt a megerősítést, h. "igenis én mi kellek", mint eddig..?

2008. nov. 8. 22:10
 4/9 anonim ***** válasza:
94%

"Közben a hím meg nem tesz semmit, csak magában röhög, hogy milyen nagy f@szok vagyunk, h még a seggügek is kinyaljuk, és hogy kapálózunk!"

Kikérem magamnak ezt az undorító általánosítást.Nem mindenki ilyen. Amúgy érdekes módon amikor odafigyelek a másikra, megnyílok, én is törekszem arra, hogy mindig a legjobb formámat hozzam, figyelmes vagyok és előzékeny, na akkor van az, hogy mindig pofára ejtenek és hülyének néznek. Szóval ennek a -ahogyan te fogalmaztál- "hím" viselkedésnek azért nagyon is megvan az alapja!

2008. nov. 8. 22:16
 5/9 anonim válasza:
79%
ilyen hulye kerdest...igen nyilvan a fiuk tobbsege csak azert jar konditerembe,hogy maganak tetszen....
2008. nov. 8. 22:24
 6/9 A kérdező kommentje:
De itt nem csak a külsőségekről van szó. Nem arról, hogy mekkora a farkad mérete meg a bicepszed. A fiúk miért nem kérdeznek olyanokat, hogy hogyan lehetnék hűségesebb? Hogyan lehetnék türelmesebb megértőbb a kedvesemmel??? Hogy érjem el, hogy ne kelljen neki más pasi??? A külsőség csak egy dolog most nem erre voltam kiváncsi! És a konditermes srácokkal van tapasztalatom. Csak sajnos attól, hogy valaki jól néz ki még emberileg lehet egy nagy nulla. És egy kapcsolatban nem az a fontos, hogy kockahasad van e vagy sem!
2008. nov. 8. 22:28
 7/9 anonim válasza:
80%
mert ők húségesek,és annal mar nem lehet hűségesebbnek lenni...
2008. nov. 8. 22:33
 8/9 anonim válasza:
95%
A fiúk nem olyanok,mint a lanyok,hogy minden bajukat megosztjak egymassal,nincs szukseguk mas segitsegere,lerendezik magukra...meg most oszinten,arra mit lehet irni h "hogyan legyek türelmesebb"?
2008. nov. 8. 22:35
 9/9 anonim ***** válasza:
70%

"A fiúk miért nem kérdeznek olyanokat, hogy hogyan lehetnék hűségesebb?"

De könyörgöm, mitől legyen már hűségesebb a szerencsétlen, hisz veled van..

"Hogyan lehetnék türelmesebb megértőbb a kedvesemmel???"

Ezt sem hiszem, hogy minden pasinál egy szükséges kérdés.

"Hogy érjem el, hogy ne kelljen neki más pasi???"

Vele vagy, örülj neki, hogy ha nem féltékeny, mert ez azt jelenti, hogy bízik benned.

Hú, mennyi dolgot vissza tudnék kérdezni egyébként ezzel kapcsolatban, de semmi értelme nem lenne. Csak nem kell ez az hímes általánosítás. Legtöbb esetben egyébként az éppen folyamatban lévő változásokat és erőfeszítéseket a nők hajlamosak tökéletesen nem észrevenni, lehet azért, mert helyettük ilyen lényegtelen hülye kérdéseket várnak.

2008. nov. 8. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!