Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ilyen titkolozos?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Baratommal mar kb egy es fel eve egyutt vagyunk. Mostanaban az szokott zavarni hogy nagyon titkolozik, pedig kimutassa szerelmet irantam es erzem hogy igazat mond. De, amikor megneztem volna a vegzos albumot amiben beleirtak az osztalytarsai az emlekeket akkor el akartam olvasni amit irt egy lany es amikor eszrevette akkor kikapta az albumot a kezembol es azt mondta hogy ezt nem fogom elolvasni. Ra nehany hetre keresett valamit a gepen es ott volt egy olyan file aminek az volt a neve hogy “nudes”. Megkerdeztem tole hogy mi van azzal es csak annyit reagalt hogy semmi, erre viccbol azt kerdeztem meg tole hogy “ ott szoktad lementeni a pucer kepeket amiket kaptal a lanyoktol?” Erre o nem valaszolt aztanra nehany masodpercre az arcomba nyomta a laptopjat hogy nezzem meg hogy milyen kepek vannak benne de nem neztem oda azert se. A telefonjat el szokta takargatni mikor valakivel beszel, marmint ezt egy lanynal vettem eszre. A telefonom kodjat erdekes tudja, mert latja de egyaltalan nem zavar mert nincs titkolni valom de mikor en kernem meg hogy oldja fel a telefonjat hogy nezzek meg 1-2 dolgot akkor azt mondja hogy nem nem nem. En nem akrom tudni a kodjat mert persze kell egy kis privat ter de ameddig o tud egy csomo mindent rolam szeretnem ha o is viszonozna. A masik dolog ami zavar hogy egy csomo lannyal szexelt olyanokkal is akik csunyak es ismerem oket azt is reszegen mondta el nekem, meg azt is hogy meg 3 szuzzel szexelt. Es tudom hogy ezeken kivul meg van egy csomo. Na, nem tudom mi legyen.2019. febr. 11. 00:24
1/6 anonim válasza:
Végül is mindenkinek a mácsó köcsögök kellenek, akik simán lekurtak már 20 nőt. Akinek jobb esetbe ha volt egy, ki van zárva. Amúgy lehet azért titkolózik, mert unalmas vagy neki, azért aki ilyen életet élt, hogy bárkit megkaphat, nehezen mond le róla, szóval lehet a hátad mögött ízig-vérig csal már régóta.
2/6 anonim válasza:
Kimutassa,nyugi majd az öklével is kifogja,sajnos a származást le se tagadhatod :( ..
3/6 anonim válasza:
Ajjaj. Hmmm. Mit is lehet erre tanácsolni amikor a leírásban nyilvánvaló dolgok olvashatók, amik a kérdező számára nem nyilvánvalók. Inkább nem is magyarázom.
Remélem kamu és ennyire senki nem buta. De ha mégis, akkor leírom: felejtsd el de sürgősen!
4/6 anonim válasza:
Te megengedsz dolgokat Neki,viszont az a saját döntése hagyja-e, hogy belenézz a telefonjába,laptopjába.Azért mert Te megteszed nem egyenesen arányos azzal,hogy a màsik is.Szerintem túl kíváncsi vagy,és olyan dolgokba is beleütöd az orrod,amihez semmi közöd.Mi van akkor ha egy csomó lánnyal szexelt.Rondák,szüzek?Na és?
5/6 anonim válasza:
Őszintén szerintem vaj van a füle mögött. Vagy csetel félreérthetően egy csajjal, vagy több is van ott azzal a nővel. Igen, a nudes meztelen képeket takar.
Kérdés, te meg tudsz benne bízni? Nekem volt hasonló kapcsolatom, azóta nagyon ki vannak élezve a radarjaim az ilyen emberekre, ugyanis pokol volt az a kapcsolat.
6/6 A kérdező kommentje:
Elso valaszolonak uzenem hogy nem a legmacsobb ferfi, es nem is a kulsoje miatt jottem ossze vele... valami mas tetszett meg benne es ugy szerettem bele es mivel mar beleszeretem nem lattam mar benne semmilyen tokeletlenseget. A tobbinek uzenem hogy tenyleg szeret hisz mondta nekem nehanyszor hogy en vagyok az eddigi legjobb es nem csak ugy mondta ezt lehetett erezni hogy igazat mondd ...es biztos nem csal jobbra balra, ne hulyeskedjetek mar... tudom hogy szeret csak az zavar egy licsit hogy titkolozos
2019. febr. 11. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!