Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kötődik hozzá?
Teljesen mindegy miért kötődik hozzá, szakításuk után 2 héttel már veled volt, egyértelmű, hogy nincs túl rajta és nem zárta le magában, ezek olyan dolgok amire nincs értelmes magyarázat, bármilyen rossza is volt a kapcsolata!
Most jól figyelj: Szakíts ezzel a csajjal minél hamarabb és hagyd ott, mert nagyon meg fogod szívni, vissza fog menni hozzá ezt borítékolom neked, nagyon nagy madár vagy ha benne maradsz ebben a kapcsolatban úgy h a csaj nem feléd van elköteleződve érzelmileg, semmit nem tudsz tenni, ne is legyél olyan hülye h magadat hibáztatod és még te akarj változtatni, neki így vagy úgy de az ex kell, hozzá kötődik még, őt keresi benned is, még ha jobb is vagy, az sem számít ilyenkor! Tapasztalatból beszélek, én is összefutottam életem során 2 ilyen nővel is, aki az exén rugózott, átéltem már ezt, mindkettőnek csúnya vége lett! Te egy átmeneti, pótlék embernek vagy használva, veled akart vigasztalódni, meg felejteni, de természetesen nem sikerül neki és sosem sikerül az ilyen szitukban! Menekülj!
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!