Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha szeretitek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha szeretitek, de már nagyon fáj?

Figyelt kérdés

Sziszatok, egy éve vagyok a párommal...az utóbbi időben elég sokat martuk egymást, kicsit úgy éreztem magam hogy "se veled, se nélküled"...ha nincs velem akkor rettentően nagy fájdalom van bennem (ő az első igazi nagy szerelmem), de ha vele vagyok 3-4 naponta megbánt külyönböző dolgokkal, féltékenykedési jelenetekkel, és kiborulok, sirok, eszem magam...

Ma a barátnőm születésnapjára kellett volna menjunk, előtte nálunk voltunk. mikor indultunk volna, bejelentette, hogy ő nem jön, ne haragudjak, de igéri nem lesz probléma belőle(amiben persze kételkedtem ismerve Őt) gyanúm beigazolódott, mert felhivott, hogy miért nem vagyok még otthon (9 kor...) éshogy nem szeretem meg nem törődök vele, meg nem tartok ki mellette (mikor Ő nem jött el)...sirt a telefonba, miközben azt mondtam neki, hogy úgy beszéljen velem mint a volt barátnőjével...nemsokára a fejemhez vágta hogy undok picsa vagyok...nekem ez már sok...PEDIG NAGYON SZERETEM, de valahol van büszkeségem...

félek szakitani, annyi közös álmunk van, volt...de ez igy már nem mehet...

vagy megmenthetem? már többsz9r mondtam hogy "ez az utolsó" legutóbb egy hete...:((

18 éves lány...

2008. nov. 8. 21:19
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Én is hasonló helyzetben vagyok. Nekem férjem van, de tök sokszor megbánt. imádom de mindent már velem sem lehet megcsinálni. És tudom, hogy szeret, igaz a maga módján. Máshonnan jöttünk, más életünk családunk van, teljesen különbözőek vagyunk. Én sem tudom mit tegyek! Elhagynám legszívesebben de szeretem.
2008. nov. 8. 21:27
 2/10 A kérdező kommentje:
:((
2008. nov. 8. 21:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is hasonló cipőben járok... első komolyabb kapcsolat, egy ideje veszekedések, heti 2-3X tuti.. érzem én is, hogy ez így nem jó, és elhagynám ,de .. nem tudom mi legyen
2008. nov. 8. 22:05
 4/10 anonim válasza:
Ismerös nekem is,csak az a különbség,hogy már nem vagyunk együtt. Én is nagyon rosszul éreztem miatta magam,és ugyanaz járt a fejemben,hogy a legjobb lenne szakítani,de nem tettem. Később már annyira elfajult a dolog,hogy ő dobott,mert féltékeny lett egy hülye dolgom,aminek semmi valóságalapja nem volt. APedig állítolag nagyon szeretett. Most meg ugy érzem jobb igy,nincsennek veszekedések,idegeskedések. És nekem is az első szerelmem volt.
2008. nov. 8. 23:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia! hát figyelj Nekem is volt egy ilyen 1éves kapcsolatom aminek az utolsó 3-4 hónapja csak vitából és féltékenykedésből állt és én is úgy éreztem hogy mennyire szeretem meg minden... és hogy milyen szép volt eddig a kapcsolatunk de minden 1es nap veszekedtünk és már nem éreztem magam jól a kapcsolatba és rájöttem hogy csak azért nem akartam elengedni mert közben még féltékeny voltam más csajokra (ahogy később kiderült persze okkal)De már csak megszokás volt az egész az hogy van valaki és azt nem néztem hogy van e még értelme vagy sem persze sok gondolkodás és baráti tanács ráébresztett hogy nincs!:)de tartottunk szünetet gondoltam hátha működni fog még,biztos csak idő kell, persze ez sem segített és végül ráébredtem hogy teljesen fölösleges, másnak képzeltem és a szakítás után jöttem rá 1 csomó olyan dologra ami sok csalódást okozott. Persze nem is bántam utána a dolgot szinte öröm volt megszabadulni tőle:D De hozzáteszem hogy nem utáltam meg őt ahogy ő sem engem és sokkal jobb hogy barátok vagyunk.szóval én csak annyit szeretnék mondani hogy gondold át a dolgokat és döntsd el te hogy van-e még értelme! és tartsatok szünetet ha muszáj de mindenféleképpen beszéljétek meg a dolgokat ha valami bánt téged beszéld meg vele ha kicsit sértőhangon szól hozzád nyugodtan mond meg neki hogy változtasson a hangnemen és beszéljen veled normálisan ugyanakkor te is kérd meg ha hogy nyugodtan szóljon ha valami nem tetszik és beszéljétek meg. ha nagyon feszültek vagytok akkor gyakrabban előfordulhat hogy minden apróságon felkapjátok a vizet ilyenkor sokkal jobban gondold meg mit mondasz neki.:) hidd el helyre lehet hozni a dolgokat csak meg kell beszélni hogy mi zavar a másikban és hogy min kéne változtatnia a másiknak.Én mindig megbeszélem a mostani párommal ha problémám van ha a kapcsolatunk ellaposodik közöljük 1 mással hogy változtatni kéne... Remélem tudtam segíteni vagy legalábbis gondolkozol majd a dolgokon. sok szerencsét és gondolkozz:)
2008. nov. 8. 23:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen magamra ismertem abból amit leirtál...:)Nyugodj meg, ha igazán szeretitek egymást előbb utóbb megtanuljátok hogy egyikőtöknek muszáj néha engedni.Toleránsnak kell lenni.

Engem is sokszor megbántott, megbánt de ha jobban bele gondolok én is őt-csak talán én tragikusaban fogom fel-annak ellenére hogy tudom nagyon szeret.ENGEM!NEM MÁST!

Oly sokszor hittem a kpacsolatunk elején hogy csak nekem van igazam...mi is fiatalon szerettünk egymásba, családunk is nagyon különböző-másképp neveltek minket-eből is sok konfliktus adódott-de hiába próbáltak a szüleink is közénk állni (mert ugye látták hogy kikészitjuk egymást)-mégis ujra és ujra kibékültünk...én sokat tanultam...megtanultam hogy nem kell mindent komolyan venni.Hidd el én is sokat szenvedtem, sok volt az átsirt éjszaka de nagyon boldog vagyok hogy még most is ugyanugy szeretjuk egymást mint pár évvel ezelőtt és azok a terveink amelyek megvalósithatatlannak tűntek-hááát....csak annyit mondok hogy bebizonyitottuk a szüleinknek hogy nekünk külön nem megy és együtt tényleg képesek vagyunk sokmindenre.Szóval ne aggódj.....kitartás...türelem, boldogok lesztek!:)

2008. nov. 8. 23:38
 7/10 Srapnel ***** válasza:
74%
Nekem ellenkező a véleményem. Szerintem ez a kapcsolat már nem jó, nem egészséges. A közös álmok majd változnak, hisz 18 éves vagy, te magad is változni fogsz, az álmaid egy része is simán lecserélődhet. Pár álomért nem érdemes elrontani éveket. A sem veled, sem nélküled állapot leginkább annak a jele, hogy már nem egymás mellett a helyetek, ugyanis nem nagyon látom, hogy mitől lenne változás.
2008. nov. 9. 11:14
 8/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok, nagyon sok segitő választ kaptam...elhatároztam hgy nyugodt leszek, minden keserűségemet és bánatomat higgadtan tálaltam...később kimondtam a szakitást, de megölelt...ellöktem magamtól, kérdezte miért, mondtam hogy utálom,mert nem utálom...

későb ismét megölelt...annyira szeretem...megbeszéltük a dolgokat, és megfogjuk ez után is, valamit valamiért:) igazatok van:D köszi Üdv

2008. nov. 9. 20:17
 9/10 anonim ***** válasza:
happy end:) örülök hogy sikerült...ez nálunk is igy szokott lenni!
2008. nov. 12. 22:26
 10/10 Srapnel ***** válasza:
Ez nem happyend, hanem átmeneti állapot. De ne legyen igazam. Az alapján, amit írtál legutóbb, a problémák egyáltalán nem oldódtak meg, csak idő kérdése, hogy mikör jönnek el újra.
2008. nov. 14. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!