Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megsértődnétek ha nem kapnátok a pasitoktól semmit valentin napra?
A nők 99% hisz benne, hiszen egy újabb alkalom hogy valami újabb ajándékot szakítsanak.
Vegyél neki valami kozmetikumot ha sminkel, általában sokan szeretik a MAC márkát vagy bármelyik Douglasba ha bemész és elmondod hogy van egy barátnőd aki
-szőke
-világos bőrű
-kék szemű
szeret rúzsozni vagy a szemét festi akkor ajánlanak neked valami olyat ami az ő színeihez megfelelő. Parfümbe is ugyanez csak akkor megmondod, hogy az édes illatokat kedveli vagy az erősebbet. Ehhez nem kell tudósnak lenni.
Veszel neki egy ékszert vagy egy vásárlási utalványt a kedvenc boltjából. Egy csoki és tuti a siker.
- Kaptam egy csokor rozsát. Most rakhatom szét a lábam!
- Miért? Nics vázátok?
(Ennyit a Bálint naprol!)
Nem tudom miért lett ilyen nagy divat manapság minden ünnepet utálni, meg fújogni. Tényleg ilyen őrületes nagy teher venni egy szál rózsát? Nem kell 3 méteres plüss medve, meg lufi tenger, meg facom tudja mi, de ha egy szál virágra, egy kedves köszöntésre nem futja, akkor minek egyáltalán párkapcsolat?
Az meg, hogy tudod hogy a barátnődnek fontos lenne, de inkább idegenektől vársz megerősítést, hogy mekkora hülyeség ez, az nagyon szánalmas.
Hatalmas baromságnak tartom és soha egyik párommal sem ünnepeltem. Kifejezetten megkértem mindegyiket, hogy ne vegyünk egymásnak ajándékot. Szerintem rohadt ciki és gyerekes. Én örülnék neki, hogyha a párom kérés nélkül is tudná, hogy utálom az ajándékozás és a hasonló kamuünnepeket. Szerencsére soha nem voltam olyannal akinek ne futott volna végig a hideg a hátán az ilyen szivecskés macis virágos cukimuki tök fölösleges ajándékoktól.
Ezt meg a barátnődnek kell megérteni. Beszéld meg vele szépen, hogy ne haragudjon de neked ettől herótod van és nem szeretnéd ünnepelni a hagyományos módon pénzkidobással. Ha van egy kis esze megérti.
Semmi sem serto, ha elore megbeszelitek. Ha tavaly meg tavaly elott adtal neki es most is erre szamit akkor bizony jogos a sertodes.
Amugy a legjobb ajandek mindig egy elmeny. Legy kreativ, a szexi fehernemu nem az.
Nem sértődnék meg, mert nem izgat a valentin nap. Ha nem lenne ennyire divat, hogy napokkal koràbban szerepeljen az újsàgokban, vagy a híradó közepén a reklàmszünetben a tvben, hogy ajàndékozz ezt azt v. Napra lazàn elfelejteném.
Anno mikor mi összejöttünk, a férjem ràkérdezett megtartsuk- e , nekem fontos- e mert akkor bevàllalja, de őt nem érdekli. Akkor annyit kértem, hogy a legelső közös valentinnapon legyen ajàndék és ennyi. Csak az elsőn.Nos akkor 7 hónapja voltunk együtt, meg is tartottuk, nem bàntam meg. Azok az ajàndékok azóta is megvannak. Azóta nem tartjuk, de soha nem ajàndékozunk, se évfordulón se hàzassàgin, se karàcsonykor. Csak ünnepelünk.:)
Te ismered a baràtnőd, hogy minek örülne, viràg, plüss, édesség, akàrmi. De aztàn nem àrtana megbeszélni vele a dolgot. Ha neki fontos neked meg nem akkor kössetek kompromisszumot, tartsàtok meg 2 évente:) Ha szeretsz valakit akkir tudsz érte tenni, ő pedig engedni.
Mire fel sértődnék meg? Nem vagyok Bálint, miért kellene megajándékoznia? :D
Ha viszont a te barátnőd szeretné tartani, nem igaz, hogy egy tábla csokit nem vagy képes venni neki...
Én a névnapokban "nem hiszek" és értelmetlen baromságnak tartom, mégis felköszöntöm a szeretteimet a nevük napján, mert NEKIK fontos, és tekintettel vagyok rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!