Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megsértődnétek, ha a barátnőtök bulizni menne a Balatonra és este 8-tól másnap délig nem írna?
nem
mert nem az apukája vagyok, hogy jelentse, mi van, se nem a csendőrség, hogy ellenőrizzem.
szabad ember, tiszteletben tartanám az én-idejét, a magánszféráját.
lenne annyi eszem, h. egy nagy bulit követően biztos sokáig alszik másnap.
egyáltalán nem szállnék rá, mert az önbecsülésem a helyén, és a másikat is megtisztelem azzal, hogy felnőtt embernek tekintem, akinek még akkor sem kötelessége minden percéről elszámolnia, ha egy pár vagyunk.
ki nem állhatom azokat az embereket, akik, miután párjuklesz, azt képzelik, hogy az illető a tulajdonuk, és joguk van minden lépéséről tudniuk, ellenkező esetben, mint a pisisek, bevágják a durcát, számonkérnek, gyanúsítanak, duzzognak.
azokat is rühellem, akik, mint valami olcsó, szentimentális szappanoperában, óránként vagy kétóránként késztetést éreznek arra, hogy sms-ben, face-enn, mailben, akárhogy tündibündi, édibébi nyálas üzeneteket küldjenek a másiknak, miszerint hiányzol, szeretlek, gondolok rád stb. stb.
ez egyszerűen émelyitő, felháborító.
én azt gondolom, ha 2 felnőtt ember úgy dönt, hogy egymást választja, és párkapcsolatra lépnek, az még nem jelenti azt, hogy egyiknek a másik felett ellenőrzési hatalma lenne, és elmászoltathatná, és azt sem jelenti, hogy kényszeresen a másik seggébe kell élni, és álló nap kényszeresen rázúdítani az érzelmeinket, vagy hogy éppen ki mit csinál.
ha nekem ilyen pasim lenne, úgy rúgnám ki, mint a huzat.
nőben is ocsmány az ilyen.
ez semmi másról nem szól, mint hogy
1,. nincs elég önbizalmatok, és attól fostok, hogy megcsal
2. nincs saját életetek, minden csak a párotok küörüli körforgásról szól.
nőjetek már fel, bszki.
elment bulizni, mi a szarnak kéne onnan sms-t küldözgetnie.
utánamwg kialudta magát.
egészségére.
rohadtul nincs köze hotzzá senkinek.
leben und leben lassen.
Valszeg megnyomták.
Nem kell 5 percenként írni, persze, de egy jó éjt, hazaértem SMS talán belefér.
Ez nem volt meg, mással volt.
ne hallgasds az utolsó kettőre, idióták
nyilvánvalóan nem megcsalásról van szó.
ha megcsalt volna, sokal jobban figyelt volna arra, h. bebiztosítsa magát, és küldjön sms-t.
így viszont bulozott, aludt.
erről beszélek, idióta emberek,akik rögtön megcsalást vizionálnak, ha a párjuk minden lépéséről nem kapnak tájékoztatást.
Ne sértődnék meg, de annyit azért szoktunk tudatni egymással, ha vége.
Most buliból megyek haza, 2 körül küldtem neki egy emojt, most meg hogy már a busz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!