Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti párotoknak is van ilyen idióta szokása és indoklása?
Pl összehajtja a ruhát de nem teszi egyből a helyére csak napok múlva. Mikor már idegesít h még mindig elől van szólok neki erre a válasz nincs ideje rá..
Oké sokat dolgozik de nehogy ne legyen már napok alatt 5perce eltenni..
Próbáltam h nem hajtom ossze a ruháit, hajtsa ő össze de nem vált be..
Igen, de nekem is.
Ő pl. fogvájó mániás... mindenhol van fogpiszkáló, a lakás egész területén, de még a zsebeiben is.
Én soha nem teszem vissza a tejet a hűtőbe. Ha mégis, azt felírja a hűtőre tett naptárra.
Sok ilyen van.
Elfogadtuk egymást így.
Tudnàm, hogy abban mi a 0%-os, hogy én vasalom a ruhàkat, evidens, hogy én rakom el.
Esetleg hagyjam kint míg este haza nem ér?
Itthon vagyok, nem nagy mutatvàny elpakolni, rendet tartani a hàzban.
Nyilván nem fogja azt mondani, hogy lusta vagyok elrakni.
Abban igaza van a sokaknak, hogy mindenkinek vannak rossz szokásai, ám abban félig meddig, hogy ezt el kell-e fogadni. Én saját magamnál nem tudtam bizonyos dolgokat elfogadni, és rendetlen voltam. Engem zavart, kialakítottam egy rendszert, és mivel szokásokról beszélünk, ezért a szokások változtathatóak. Átlagban 30 nap kell egy rutin elsajátításához. Inkább szeretem ezeket hajlamnak hívni mint szokásnak, mert véleményem szerint, valami változtatható, a kérdés, mi mennyit ér meg. Ez is két szemszögű dolog, nem nagy dolog ahhoz, hogy ezt ne lehessen elfogadni, ámbár ahhoz sem nagy dolog, hogy elpakolja azt a pár ruhadarabot :)
Amúgy én is hajlamos vagyok a teregetés utáni elpakolással, és korábban mindig felhalmoztam a vasalni valót, aztán mikor már ránézni is rossz volt, akkor nagy nehezen neki álltam. Utáltam. És az az igazság, hgoy vszínű őt is zavarja ez, mert ez tologatás :) Néha erőt kell venni magunkon, mert a dolgok nem kerülnek maguktól a helyükre. És én ezt a férjemmel is közöltem. Én sem szeretek sok mindent megcsinálni, és ilyenkor én is szívesen rá vágnám, hogy nincs időm, ami nem igaz, mert vannak dolgok, amik pár percnél nem tartanak tovább megcsinálni...
Nem tudom egyébként házi munkával hogy álltok, én 75%át megcsinálom, mivel előbb is érek haza, de a többiben kiveszi a részét, mindenki választhat mihez van jobban kedve, és táblázatom van. Így csak csinálom, ami aznapra van, és béke nyugalom, hétvégére nem marad semmi. Nekem ez mondjuk olyan, ha ő szedi le a ruháit, összehatja, én szívesen elraknám, egy vitát nem ér meg, mert tudom, hogy mást meg megcsinál. Habár nem érteném, mért nem lehet rögtön elrakni :D
Két verzió van: vagy elrakod helyette, van megmondod, hogy téged zavar, vagy eldugdosod a ruháit. Én mindig azzal fenyegetem a férjem, ami nem jut el a szennyesig, nem mosom ki. Volt már, hogy nem maradt pólója...Senki sem tökéletes, vszínű te se, gondolkodj el ezen, próbáld más szemszögből megközelíteni.
exem csinálta ezt hogy az összehajtott ruhát nem pakolta el, hanem hogy majd ráér az...én meg csak bosszankodtam az elöl hagyott gyűlő ruhákon idegesítő volt, mert én nem tudtam a helyére tenni, mivel a legmagasabb polcon tárolta a ruháit (2m magas volt), szóval ha akartam se tudtam volna elpakolni helyette...
26n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!