Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti párotoknak is van ilyen idióta szokása és indoklása?
Pl összehajtja a ruhát de nem teszi egyből a helyére csak napok múlva. Mikor már idegesít h még mindig elől van szólok neki erre a válasz nincs ideje rá..
Oké sokat dolgozik de nehogy ne legyen már napok alatt 5perce eltenni..
Próbáltam h nem hajtom ossze a ruháit, hajtsa ő össze de nem vált be..
Gondolom neked is vannak olyan szokásaid, amivel a párod idegeire mész, mégse közli veled 5 percenként. Ha zavar pakold el helyette.
Én nőként vagyok egy kicsit lusta és szétszórt, és? A párom elfogad ilyennek. Van, hogy én is csak pár nap múlva pakolom el a szárítóról leszedett ruháimat.
Es ez miert baj, ha elol van hagyva?
En ilyenen nem idegesitem magam.
32n
Fuh, en 12 oraban dolgozom sebeszeten, jooo csak egy napos budai sebeszeten, de akkor is, en magam ereznem rosszul ha napokig ott hagynam a ruhat.
De nah, mind masok vagyunk.
Nos, mivel én vasalom a ruhàkat, és ő inget hord, így én pakolom el, én rakom vàllfàra.
Fogod a ruhàkat, gondolom kivasalod, onnan màr csak egy mozdulat vàllfàra tenni pólókat és ingeket, nadràgot nadràgtartóra, pulóvereket összehajtani.
Bajnak éppen nem baj, de példàul mi (a kislànyom is!) a rendet szeretjük, nem a hanyagsàgot.
Persze, mindenkinek vannak.
Nekem:
- másnapig bent hagyom a bögrét a szobában, miután megteáztam
- égve felejtem a lámpákat azokban a szobákban, ahonnan kimegyek
- hajlamos vagyok gyűjtögetni a mosatlan edényt
- sokáig zuhanyzok
Neki:
- "a szék", amin gyűjti a ruháit, és nem pakolja el
- a zsebéből előkerülő kincseket a lakás legkülönbözőbb pontjain hagyja
- úgy tárolja hosszútávon a könyveit, hogy benne hagy egy papírzsepit (könyvjelzőt), ettől nagyon rosszul vagyok
- a szobában pucolja a pipáját, ami borzalmasan büdös (de legalább hamar kiszellőzik)
Szerintem mindenkinek vannak olyan szokásai, ami mások szemében fura és értelmetlen. Együttéléskor ezt meg kell próbálni tolerálni, vagyis inkább kompromisszum: ha nekem van egy rossz szokásom, akkor a párom igyekszik elfogadni, én meg igyekszem javítani rajta.
Nálunk egyik fenti szokásból se volt még komoly vita, cukkolni persze szoktuk vele egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!