Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek egy félreértés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek egy félreértés miatt hagytam el a párom?

Figyelt kérdés

A páromnak pszichés gyomoridege van 10 éve a sok gyerekkori bántalmazás és az apja ivászata miatt. Ebből kifolyólag fél az új emberekettől, és nem akar elkoltozni de én szeretnék mert egy 200 fős faluban lakik és én is. Ebből kifolyólag hónapokon keresztül veszekedtunk ezeken, az új munkától is félt ezért azt hittem lusta és meg van elégedve a szegénységgel,en pedig szerettem volna haladni. Ez így ment több mint egy évig.. De még elégeltem és szakítottam vele egy hete arra hivatkozva hogy mellette nincs jövőm, és sokszor ideges volt amit rajtam vett ki. De ma mondta meg hogy ezek miatt történt minden :(

Segítenek segíteni neki, de nem tudom hogy így bele tudnék e vágni megint túl nagy kihívás ez nekem

2019. febr. 6. 18:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Én már csak tudom hogy ez létező nekem is sokszor van, de én azzal tudom le vezetni amitől ő fél.

Eseteg mivel tudnék neki segíteni? Nem szeretne pszichológushoz menni, valami nyugtató teát vagy hasznos tevékenyseget tudnátok ajánlani?

2019. febr. 6. 20:10
 12/14 anonim ***** válasza:
hagyd a francba. Néma gyereknek anyja pitája
2019. febr. 6. 20:39
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy nem tudsz neki segíteni, mert Ő NEM AKARJA. A betegségeket orvosok tudják meggyógyítani. Attól, hogy a pasid iszik valami nyugtató löttyöt, nem lesznek feldolgozva a gyerekkori traumák. Az bizony kő kemèny meló. Bármennyire is fáj, ha haladni akarsz, akkor el kell engedned ezt a pasit. Amíg ő nem akar meggyógyulni, és nem tesz érte aktívan, Te a fejed tetejére is állhatsz.
2019. febr. 6. 22:16
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Pszichès/lelki bajokra szerinted èr bármit is a tea? Nem. Ezen egyedül úgy lehet segíteni, hogy belátja, hogy gondban van, felkeres egy pszichológust, aki segít feldolgoznia a múltban törtènteket, ès túljutni rajtuk. Te semmit se tudsz tenni. Csak ő, meg egy szakember.

Arra volt esze, hogy most utólag magyarázza a "bizonyítványát", benned meg lelkifurdalást keltsen, de arra már nincs, hogy változtatni akarjon ezen.

Persze, nem akarja, hogy segíts neki, mert valahogy mègsem akarja, hogy más merre mozduljon el az èlete. Csak vissza akart kapni, de hogy valamit tegyen is azèrt, hogy jobb legyen, az már nem megy. Èn így látom

Szerintem hagyd őt. Bármi miatt is ilyen, akkor is visszahúz.

2019. febr. 7. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!