Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis mellű nőnek milyen fehérnemű szettet érdemes venni?
Fehérneműt magunknak veszünk. Ne így próbáld javítani az önbizalmát, mert nagyon könnyen mellélőhetsz.
Amúgy meg az én példám alapján még méretből sem lehet kiindulni, mert összevissza cetlizik a fehérneműket, nem tudom azt mondani, hogy mondjuk az M-es jó, mert fazononként eltérő, sőt, még az sem mindegy, milyen anyagból van a fehérnemű, mert van rugalmasabb meg merevebb anyag. Ezt hagyd rá, meglepetés ne legyen.
Esetleg megemlítheted neki, hogy szerinted jól állna ez vagy az, de neki kell eldöntenie, hogy miben érzi jól magát, az ő teste.
Amúgy 75B-s mellmérettel nekem a sportmelltartók váltak be, a hagyományosok nem, de mindenkinek más a kényelmes.
Jézusom babydoll, melyik kismellű nőnek áll jól? Konkrétan sehogy sem. Nem szivacsos, úgyhogy ki sem töltik a cicik a kosarat, ha mégis betétes, akkor meg semmi tartása mert nincs körbe pántja ami szorosan felnyomná az apró ciciket.
Felejtős de gyorsan :)
Szia!
Ezt inkább ne erőltesd! Nők ilyennek nem nagyon örülnek. Inkább lepd meg valamivel pl szexi alsó magadon vagy bármi. Sajátmagamból és ismerettségikörömből kiindulva nő megveszi magának, de ennyi. Sokszor még mi se találjuk meg a megfelelő méretet.
Amúgy nagyon kedves ez Tőled, de én nem erőltetném.
Nekem ugyan nem kicsi a mellem, de nemigazán örülnék ajándékba fehérneműnek. Vagy ha ragaszkodsz ehhez akkor vegyétek együtt.
De szerintem mást vegyél inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!