Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis mellű nőnek milyen fehérnemű szettet érdemes venni?
Figyelt kérdés
A méreteit tudom,csak nem tudom mi állna jól rajta.Vékony és a melle is kicsi,ami miatt nem mindig érzi magát "tökéletes" nőnek,hiába ő nekem a NŐ.Combfix,meg csipkés alsó biztos,de nem tudom hogy melltartót vegyek neki vagy fűzőt.Ti melyiket választanátok a barátnőtöknek.Azért egy két játékszert is szerzek,csak látom hogy nem érzi magát szexinek,és hátha csak egy picit dob az önbizalmán és szexi nőnek érzi majd magát.2019. febr. 5. 20:41
1/21 anonim válasza:
Kis mellű nőként saját magamnak szeretem megvenni a fehérneműmet, mert hiába tudod a méretét, de nem minden számozás jó. Van, hogy nekem is jó párat fel kell próbálnom, mire megtalálom a megfelelőt.
Egyébként hiába vennél neki bármit, ez nem fog lendíteni addig az önbizalmán, amíg meg nem szereti saját magát, el nem fogadja magát olyannak, amilyen.
2/21 anonim válasza:
Jó lenne tudni a melltartóméretét, vagy hogy melyik márkát szokta venni, mert azon belül hasonló fazonokat árulnak. Picit push up-sat vegyél melltartóból, az biztos jó neki. Alsóból is olyan fazont válassz amit szeret.
4/21 anonim válasza:
Szerencséd van. Így elég egy bugyi.
5/21 anonim válasza:
Miért gondolod utolsó hogy a kismellűnek elég egy bugyi? Éppen azért visel melltartót mert az azt a semmit összetartja.
6/21 anonim válasza:
Imádom a kicsi ciciket. Ahw, elgyengülök. 😊
7/21 anonim válasza:
Szerintem kerüld a melltartót. Nekem legalábbis szintén nagyon kicsi a mellem, és az önbizalmam biztosan a lehető legméllyebbre süllyedne, ha venne a párom egy melltartót, hogy szexizzek benne és véletlenül nagy lenne rám, mégha számozás szerint jónak kellene lennie.
Aranyos és figyelmes vagy nagyon, de szerintem ne ilyen irányból közelíts.
8/21 anonim válasza:
Kicsi cicis vagyok, de nem hiszem, hogy nekem bárki tudna melltartót venni, mert ahogy első Válaszoló is írja, mások lehetnek a méretek, de azon belül is másképp állnak. Mondjuk, ha túl sok a push up a melltartóban, az már elnyomja a bimbókat, ha picit más a fazon, akkor hülyén áll, vagy lelapítja azt is, ami van. Te ismered a barátnődet, hogy ettől valóban szexinek érzi-e majd magát, bár szerintem nem ez a módja.
9/21 anonim válasza:
Szerintem egy babydoll jó ötlet lenne az általad leírtakhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!