Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A családom és én is nagy tiszteletben tartjuk a hagyományokat. Hogyan értessem meg az új párommal, hogy addig nincs szex, ameddig össze nem házasodtunk? 22/L
"Itt nem igen találnak maguknak erkölcsös nőt, csak lotyókat, ezért kimennek Erdélybe feleségért."
Mindig is csodálkoztam férfitársaim naivitásán.
Ezen nincs mit megértetni. Megmondod neki, hogy te így döntöttél. Ő meg ezt vagy elfogadja vagy lelép. Csak ne húzd az idejét.
Egyébként a hagyomány az hogy párkapcsolati, szexuális tapasztalattal a hátunk mögött házasodunk. Szűzen házasodni avítt.
12#, ki mondta, hogy szűz?
A kérdést úgy kellett volna feltenni, hogy hogyan magyarázza el az új párjának, hogy _vele_ nincs addig szex, amíg el nem veszi.
Nem szép dolog így kiharcolni a hàzassàgot, de te tudod, illetve ő, hogy vàr-e rád.
Eszembe nem jutott volna soha úgy még csak kapcsolatba se beleugrani, hogy nincs szex előtte.
Pedig jóval idősebb vagyok mint te.
Más hagyomány nincs amit tiszteletben tarthatnál?
Mert ebből szakìtás lesz igen hamar.
Én majdnem ugyanebben a helyzetben vagyok mint a kérdező,de nálunk a lany már közel 30 és meg mindig szűz,a drága csaladja nem engedi,es úgy nez ki hogy az egesznek vége lesz közöttünk,pedig imadjuk egymast!
Egyszerűen én sem tudom felfogni ezeket a fogyatékos hagyomanyokat!Most iszom a levét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!