Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az használ ha folyamatosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az használ ha folyamatosan mondogatom magamnak azt, hogy "nem szeretem őt, nem szeretem őt"?

Figyelt kérdés

Ki akarok szeretni az exemből (sajnos már nem lehet köztünk semmi és amúgy sem szeretett engem míg együtt votunk).

Azt hallottam ha elégszer mondogatom ezt vagy valami hasonlót magamnak, egy idő után elhiszem. Kérdés: van ennek valami (tudományos) alapja? És van ezzel kapcs-ban vkinek tapasztalata?

2008. nov. 8. 17:26
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Eszeveszett baromság, ha egy piros labdára mondogatod azt, hogy kék, az attól még nem lesz az... Menjél szórakozni, ismerkedni, szerezz új barátokat, utazz el valahová, szerezz hobbit magadnak stb, egyszerűen annyi a lehetőség felejteni, hogy félelmetes. Sok sikert.
2008. nov. 8. 17:32
 2/7 A kérdező kommentje:
De ez nem labda hanem érzés... és különben is, agykontroll :-) Amúgy meg egyedül nem járok szórakozni, barátnőim pedig mind a pasijaikkal járnak el :( Nincs senkim jelenleg.
2008. nov. 8. 17:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hatásosabb az, ha arra gondolsz, milyen dolgokkal bántott meg, és Te mennyivel értékesebb ember vagy, aki nem ezt érdemli, akinek igenis kijár, hogy egy kapcsolatban viszontszeressék!
2008. nov. 8. 17:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válaszoló jól beszél. Én is ugyan ezt csináltam, amikor a volt pasim szakított velem. Elkezdtem keresni, hogy miért jó, hogy nem vagyok vele. Aztán lefogytam, és megmutattam neki, hogy mi mindent veszített. És totálisan sikerült kiszeretnem belőle.
2008. nov. 8. 18:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezzel csak azt éred el, hoyg bebeszéled magadnak, hogy nem szereted és amikor újra találkoztok(akár véletlenül is) akkor újra előtör benned az érzés és csak rosszabb, mintha nem hazdutál volna magadnak.
2008. nov. 9. 09:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Én azt a "tudományos" dolgot hallottam hogy ha az ember azt mondogatja magának,vagy másnak hogy NE csináljon valamit,akkor akaratán kívül csakazért is fogja csinálni. Tehát ha azt mondom neked hogy NE gondolj egy kék elefántra, akkor már rá is gondoltál igaz?:) Szóval szerintem ne mondogas hogy nem szereted,mert szereted és akkor csak ez fog az eszedben járni!:) Másrészről pedig igazuk van a többieknek hogy gyűjtsd azokat a dolgokat,amiért érzed hogy (sokkal) jobb ember vagy mint Ő,és mennyi mindent vesztett Veled. Éreztesd magaddal hogy különb vagy,és ha ilyen szerencsétlen hogy elszalasztotta a lehetőséget hogy egy olyan szuper emberrel élhessen mint Te,akkor így járt. Máris jobb lesz, hidd el!:)
2008. nov. 9. 15:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Óó milyen igazatok van! Köszi a válaszokat!
2008. nov. 10. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!