Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy "második munkahelynek" tűnik a párkapcsolat akkor szakítanom kéne?
Nemrég összejöttem egy lánnyal. Több randin túl vagyunk már, de számomra nagyon kimerítő az egész. Nagyon egyoldalú a kapcsolat. Állandóan én keresem, állandóan próbálok jobbnál-jobb közös progamokat szervezni. Ő csak annyiban járul hozzá, hogy válaszol a telefonra/sms-re vagy eljön randizni. Amikor találkozunk inkább arról beszélgetünk amiről ő szeret.
Bárhova hívom mindig van valami ami nem tetszik neki:
Menjünk korcsolyázni -> nem tud, túl nehéz, nem akarja, hogy megtanítsam
Menjünk kajálni a vároba -> ő az otthoni kaját szereti
Menjünk síelni -> hasonló válasz mint a korcsolyázásnál
Menjünk sétálni -> túl hideg van
Menjünk konditerembe (mondta, hogy szeretne járni) -> nem tudja az edzésprogramokat...pedig megmutattam volna neki
Valahogy sikerült, hogy elmenjünk moziba...ott is négy jegyet vettünk mert az első időpont amiben megegyeztünk és megvettem a jegyeket nem tetszett neki ezért kellett még két jegyet venni.
Ennél már az egyedüllét is jobb.
A szex legalább jó?
Egyébként az utolsó mondatod helytálló. Sajnálom haver, találsz jobbat.
Ő ilyen otthonülő típus te pedig izgő-mozgó.
Mitől lenne ő rosszabb mint te. Csak épp másak vagyok és nem illetek össze.
És otthon nem működik a telefon, hogy felhívjon? Itt inkább arról van szó, hogy amíg én kínlódok, hogy töltsünk minél több időt együtt, ő még arra sem hajlandó, hogy néhanapján megkérdezze, hogy "élek-e még".
Nem azt várom el, hogy udvaroljon nekem hanem, hogy mutasson egy minimális érdeklődést irántam. Mondjuk abban igazad van, hogy nem illünk össze.
Mindenkinek más a problémája...és mindenkinek a sajátja a legnagyobb.
Amúgy azóta már szétváltak az útjaink ezzel a leányzóval. "Sajnos" az idő mindent megszépít. Néha úgy gondolok vissza, hogy nem is volt annyira rossz vele, de akkor elolvasom ezeket a kérdéseket és minden negatívum felelevenedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!