Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kicsit bonyolultabb. Mi lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Twoface kérdése:

Kicsit bonyolultabb. Mi lenne a megfelelő megoldás?

Figyelt kérdés

Nos fél éve vagyok barátnőmmel, az elején mondta, hogy néha még dumál az exével, nem is akadtam fent ezen, nem olyan típus vagyok.

Valamelyik nap láttam, hogy beszéltek, ott ült mellettem, nyílván ha titokban akarna, nem előttem csinálná.

Nagyvonalakban az a lényeg, hogy az édesapja beteges, ízületek, stb eléggé le van robbanva.

Külföldön élünk, itt jöttünk össze, és (tudom patkány dolog, nem kell pluszba köpködni) beleolvastam, hogy mit beszéltek a exxel, semmi olyan nincs ami gyanakvásra adhat okot, viszont az exét kérdezte, hogy ha úgy alakul akkor haza kell költöznie ápolni az édesapját, és hogy nyílván az apuját választja, meg is értem, természetes, hogy első a család. Tegnap volt egy egész estés beszélgetésen barátnőjénél, mondta, hogy jó volt nagyon beszélgetni, mert már régen volt ilyen alkalmuk, mert szinte mindig együtt vagyunk.

Elmondani nem akarom, hogy "kémkedtem", mert jogosan kiakadna, csak velem erről miért nem vált szót? Rám nemtartozik talán a kapcsolatunk?

Én nem ismerem még az apuját, nem volt alakalom találkozni, a volt exével pedig 6 évig voltak együtt, és nyílván ő jobban is ismeri az otthoni dolgokat. Bár ezt írta is neki, hogy ő jobban képben van. Szerintetek hogyan tudom kideríteni, hogy szakítás lesz, vagy megy minden tovább boldogan, ahogy eddig is?

2019. febr. 3. 13:52
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem értem miért aggódsz olyan miatt aminek 1% sincs az esélye hogy bekövetkezik.

Szép az önzetlenség, de az nagyon ritka hogy valaki azért dobja a párját mert hazaköltözik ápolni a szüleit. Mondom ezt külföldön élőnként, aki már sokmindent látott hallott...

2019. febr. 3. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!