Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel, szokjam meg, hogy egy méltatlan helyen élünk,3-an 1 szobában, rossz állapotú házban, mert nagy a kert, és a férjem egyébként sem tud más helyet elképzelni, mert nem tudja hol lenne jó?
Tudja, hogy ez nem ideális, de nincs jövőképe, szerinte rossz a világ amiben élünk, hogy nincs továbblépési lehetőségünk.
Már lassan semmihez sincs kedvem...A válás nem opció. Az életkedv függ a körülményektől? Hogy tudnám függetleníteni magamat ettől az érzéstől?
Miért vállalnak gyereket az emberek rossz körülmények közé? Ez a nagy kérdés.
Úgy tesznek félre az emberek, hogy fiatalkorukban gondolnak a jövőjükre, tanulnak, képzik magukat, hogy legyen egy jó munkahelyük, tudjanak félrerakni lakásra. De ha csak 20 évesen jön meg az eszed még mindig képezheted magad, fejlődhetsz, elmehetsz tanfolyamokra, hogy előrébb juss a munkahelyeden.
Gyerekkel ezt már nyilván nehéz, ezért nem kell vállalni amíg nincs mire.
Tudod én átlag családból jöttem. Szüleim nem tudtak segíteni anyagilag. Tíz éven keresztül napi 10-11-12 órákat dolgoztam, és persze volt hogy szombaton meg vasárnap is. Volt mikor főállásom mellett két mellékállásom volt. Aki nem tanul tovább az máshogy nem fog előrébb jutni, csak kemény munkával!
Nem mondom hogy ezt neked kéne, hanem a férjednek,vagy közösen, már rég...
Először értékelném azt a földrajzi helyet ahol élek. Főleg munka és kereseti lehetőség szempontjából.
Aztán az ingatlanom értékét is felmérném.
Mennyivel vagytok előrébb egy olyan helyen megtakarítás szempontból ahol sz@r a fizetés, de saját ingatlanotok van és egy olyan helyen ahol albérletben vagytok de jó a fizetés és bőven akad munka? Mérlegelni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!