Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel, szokjam meg, hogy egy méltatlan helyen élünk,3-an 1 szobában, rossz állapotú házban, mert nagy a kert, és a férjem egyébként sem tud más helyet elképzelni, mert nem tudja hol lenne jó?
Tudja, hogy ez nem ideális, de nincs jövőképe, szerinte rossz a világ amiben élünk, hogy nincs továbblépési lehetőségünk.
Már lassan semmihez sincs kedvem...A válás nem opció. Az életkedv függ a körülményektől? Hogy tudnám függetleníteni magamat ettől az érzéstől?
Lépj előre!
Felújítás, ház bővítés, ott a CSOK, nem sok, de a semminél több. Apránként is sokat lehet alakítani, hol egy kis festéket, hol pár doboz csempét vesztek. Mi is ezt csináljuk. Nálunk nagy a ház, de rengeteget kellett rajta újítani. Egyre szebb kívül, belül, és idén végre jut energia a kertre is.
#3. :D. A telekért kapnának 1-3 millát talán. Kétlem, hogy abból az albérleten kívül más kijön. :/
32/f
Ne haragudj, de 10 évig mit csináltatok? Már a gyereken kívül, akinek egyáltalán nem felelnek meg a körülmények. Gondolom, penészes is a ház.
Bunkó vagyok, tudom. De te se vagy különb, mint a férjed. Megérdemlitek, hogy a fejetekre szakadjon, csak a gyerek ne legyen közben otthon.
#4 ! Nehogy azt hidd:) a CSOK miatt az3rt eléggé jól el lehet adni teleknek hiszen azon lehet építkezni.
Igaz, most a lakások ára is fentvan, de mondjuk egy kisebb lakást ,olyasnt, amiben van összkomfort és nincs nagy kert már 15-20 misiét lehet találni.
Kicsit úgy írtad a kérdést, mintha csak a férjed tudna ellene tenni. Te nem tudsz? Te nem keresel pénzt nem tudsz félrerakni?
Amúgy a férjeddel értek egyet: rossz a világ amiben élünk. Kb lehetetlen, hogy saját házad/lakásod legyen. Ezzel én is így vagyok.
#6. Ha lenne 15-20 misijük, akkor normális fedél is a fejük felett.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!