Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem vonzódik irántam senki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vonzódik irántam senki?

Figyelt kérdés

21 éves fiú vagyok, szűz és sosem voltam kapcsolatban. Állítólag (lányok szerint is) jó képű vagyok, de undorodok magamtól minden alkalommal, amikor a tükörbe nézek, pontosan emiatt, mert senkiről sem tudok, akinek tetszettek volna. Egész életemben így volt, már nagyon korán, kicsi óvodás korom óta élek az álomvilágban, hogy egy szép családom lesz, akiket szerethetek és feláldozhatok értük mindent, de még csak lánybarátaim se voltak soha. Amit csak el lehetett olvasni a neten, elolvastam, (mivel emiatt visszahúzódó lettem) itt kérdezem utoljára. Munkám is van, sok szabadidőm, elvileg kreatív is vagyok meg vicces, mégis mintha valami láthatatlan erő tartana vissza. Egyre krónikusabb és rosszabb minden nap, nagyon félek attól, hogy incellé válok. Az évek során a legfurcsább dolgok miatt offoltak ki, és én szép lassan leépítettem az összes elvárásomat. Már az se érdekelne, ha megcsalnának, csak lenne valaki, aki engedi, hogy szeressen. Nem akarok prostituálthoz menni, mert az szerintem csak még jobban megölné az önbecsülésemet. Igazából egy csomót próbáltam aszexuálissá válni, de nem sikerült - csak annyiban, hogy már azt az elvárást is eldobtam. Nem túlzok és igyekszem minél objektívebb lenni, de még olyan se volt soha, hogy a "nagyon csúnya, kövér, fura" lánynak se tetszettem. Amikor kérdeznek, hasznos tanácsokat adok barátaimnak a párkapcsolataikban, mindegyikük szerint jól kezelném és talán már papucs is lennék, de mégsem vesz észre senki.

Bocsánat, 17 éves koromban szerelmet vallott nekem egy fiú, de nem vagyok meleg, szóval azon az egyen kívül mindig én voltam az, akit elutasítottak

2019. febr. 2. 01:56
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Én nehezen adom fel, próbálok a másikra figyelni (magamra tényleg nem akarok), és minél több jót tenni neki. Azt vettem észre, ha fejben úgy gondolok rá, eleve kezdésnek se volt semmi esélyem, akkor könnyebb és jobban beszélgetek (magamról utálok ilyen téren), de sajnos a végén csak igazam lesz mindig, akármilyen jól alakulnak a dolgok
2019. febr. 2. 03:39
 12/18 anonim ***** válasza:
Elárulok neked valamit. Az ember megszületik, és kb 25 éves koráig azt érzi, nincs nála magányosabb lény a világon. Utána jönnek a párkapcsolatok, amik mind arról szólnak, hogy te szereted őket, ők meg mocsok módon nem értékelik ezt, nem becsülnek meg, megcsalnak, elhagynak, és te nem csak magányos vagy, hanem nyomorult, értéktelen vacaknak is érzed magad. Aztán jön egy pont, amikor eleged lesz. Elhatározod, hogy szarsz az egészbe bele, inkább remete leszel. És ahogy ezt eldontod, és végre elkezdesz örülni a magánynak, megjelenik Ő. Szeret veled lenni, a lelked másik fele, viszonoz mindent, stb. Minden nyűgöd-bajod elfelejted, és már a múlton is csak mosolyogsz. Összeházasodtok, baba, boldogság. Aztán eltelik x év, és azt veszed észre, hogy hozzád se szól már, egész nap a tv-t bámulja. Egy szavakkal válaszol, mindig valami halaszthatatlan dolga van... És te rájössz, hogy ugyanolyan magányos vagy, mint mielőtt megismerted őt. Csak most ismerkedned sem szabad, mivel nem vagy független. És kezdődik minden előről...
2019. febr. 2. 04:04
 13/18 anonim ***** válasza:

A helyedben végülis mindenképp a lelki problémákkal kezdenék valamit elsősorban, nem kapcsolattal. Szerintem az öngyűlöleteddel van itt a legfőbb gond, és ahogyan megéled drámaian ezt a magány állapotot (sok más szingli ember van, aki nem szenved ettől egy percig sem).

Elárulom neked, szerintem ha kapcsolatba kerülnél, akkor sem lennél föltétlenül boldogabb, tehát nyugi. Sokan úgy élik meg a kapcsolatokat is, hogy megbánják utólag, ha rosszul sül el, csak átkozzák utólag, talán még mélyebbre süllyednek utána, mint valaha,. tehát nem hinném, hogy bármiről is lemaradtál volna. Nem mindenki képes tartalmas, meghitt kapcsolat kialakítására, akinek meg volt valakije, de csalódott, az nem lesz boldogabb.

Elsősorban lelki szinten kellene helyre tedd magad, nem az a megoldás, hogy kapcsolatokat hajkurászol.

2019. febr. 2. 04:30
 14/18 A kérdező kommentje:

De már olyan sok dolgot csinálok, hogy jobb legyen... Dolgozok, edzek otthon, pedig azt is utálom csinálni, soha nem haragszom senkire és a családomnak is próbálok segíteni, ahol lehet. Ez viszont elég elkeserítő, mert soha semmiben nem tudtam tartósan meaninget találni az életemben, csak amikor megtetszett egy lány és elképzeltem, milyen jó lehetne...

De akkor igazán nem értem, mit keresek még itt... 20 kilót fogytam 3 hónap alatt és nem esik jól enni... Nem is emlékszem, mikor voltam utoljára boldog

2019. febr. 2. 04:48
 15/18 A kérdező kommentje:
Gondolom most válaszolok a kérdésemre, de egyre kevesebb értelmét látom sokáig folytatni még ezt az élet dolgot
2019. febr. 2. 04:51
 16/18 anonim ***** válasza:
Élőben is próbálkozol vagy csak neten?
2019. febr. 2. 08:22
 17/18 anonim ***** válasza:
38%
Mert alacsony vagy, vagy csúnya, vagy mindkettő.
2019. febr. 2. 08:24
 18/18 anonim ***** válasza:
76%
16-nál a pont. Felejtsd már el a netet haver.Nők mindenhol vannak,nemár pont a neten vadászd őket.kelj fel szépen a gép elől és ismerkedj úgy ahogy a normális emberek teszik:élőben.
2019. febr. 2. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!