Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idővel meg fog csalni ez miatt?
A viselkedésed meg a tapló hozzáállásod miatt fog elhagyni, nem azért, mert 2 perc alatt elsülsz.
Azzal is tudnál amúgy ezt-azt kezdeni, de nem, mert hát Te megérdemled az orgazmust, a másik meg csessze meg, nemáhogy neked kelljen azért is tenni, hogy a másiknak jó legyen :D :D Azagyameldobom.
Ferjem ugyanez.
Megis hozzamentem es uton a baba
Sose csaltam meg...es nem is fogom
Probalj meg nem idegbetegeskedni mert ezert fog elhagyni!!!!!
Vannak elszoritasos teknikak nezz utana netem
kell kis ido de lehet segiteni fog
Még te vagy felháborodva? Nem olvastam el az összes kommentet de elfárad a kezed? Hogy te mekkora egy önző puhapö...cs vagy! A legtöbb pasi tudja kontrollálni,visszatartani egy ideig te de miután le vagy rendezve idegbetegen kimész.Szegény csaj.Ha nem is a bénaságod miatt,a viselkedésed miatt fog otthagyni.
Majd aztán röhög rajtad később.
Szégyen vagy! ...es tróger
Te mekkora egy sötét állat vagy haver! :D ha 10 perc kézimunkába leszakad a kezed, akkor talán először erősödni kellene és utána dugni.
Tipikus nyomorult kamaszfiú lehetsz, aki semmit nem ért a nőkhöz és annyi nála a szex, hogy fél percig reszel mint a nyulak, aztán el is élvez és megy tovább a dolgára. A barátnőd úgyis elfog hagyni, ha nem most, akkor később.
Normális nő az életben nem fog szóbaállni veled. A kis p.csöd már feláll, de teljesen alkalmatlan vagy arra, hogy figyelj a másikra és tudd is használni azt, ami a lábad között van. Inkább tényleg használd a kezed!
33F
Már hogy ne lennél töketlen?
Nem tudsz egy csajt kielégíteni.
Mondjuk 15 éves vagy legfeljebb szerintem ,a lány meg 13.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!