Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet az olyan szitukbo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet az olyan szitukbol emelt fővel kijönni, amikor a párod az orrod előtt flörtöl mással?

Figyelt kérdés

Jelzem, nem féltékenységről van szo, hanem arrol a megalázottsagérzésrol ami ha a paromm vége is lesz, a baratnommel, tesommal, kollegaval viszont mindig megmarad a levegőben

Peldak:

Baratnommel voltam bulizni, megismertunk par sracot, egyikuk engem valasztott, bnomet senki, osszejottunk, de elmult a langolasa, es amikor par honap mulva talalkoztunk barinommel, egymasra neztek olyan melyen, mindkettejukben megfordult a mi lett volna ha ők jönnek ossze tipusu gondolat, valtottak par szot, paromon latszott mintha megbanta volna h engem valasztott, bnom ereztette is vele hogy sajnalhatja, flörtöltek. Oke hogy azota a srac kidobva, de azota is "röhög"bnom a kepembe a srac miatt

Vagy tesommal mikor naluk voltunk az akkori exem szinte orakat beszelgetett joizuen, szinte mar en voltam a gyertyatarto, ha megszolaltam nem is foglalkoztak velem, azota tesom néz le

Vagy bemutattam a gyerekem apjat(elvaltunk) az extra szexi fonokomnek mert muszaj volt bevinnem meloba, mert erkezett kulfoldrol par napra es nem engedtek el hamarabb hogy fogadjam igy mondtam neki jojjon a munkahelyre, erre bemutatkozasnal az exem vegigmérte a fonit olyan csábosan, aki meg viszonozta is, es azota is kivancsi a gyerekem apjara hogy mikor jön, stb (a főni velunk egy idős)

27 n

Egyik volt baratomat pont ezert is imadtam, mert ő soha semmilyen ismerősömmel nem kezdett ilyen jatekokba, de minden no ilyen amugy a kornyezetemben hogy joforman ramasznak a pasimra

Nem a feltekenyseg van bennem, aki menni akar en azt el is engedem. Hanem azokban a pillanatokban mikor elottem flortol a hozzam tartozo a bnommel akarkimmel legszivesebben elsullyednek szegyenemben. Ezeket pillantokat hogyan lehet megelozni, vagy hogyan johetnek ki emelt fővel ezekbol?

A gyerek apja pont tervezi is megint jonni

Plusz van egy uj kapcsolatom akit senkinek nem merek már bemutatni, ő azt hiszi most h remete vagyok meg antiszoc.

2019. jan. 31. 12:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Neked önértékelési problémáid vannak. Kit érdekel hogy az EX!! palid hogy flörtöl a fönököddel? Nem vagytok együtt! A másik a "barátnő"...hát ilyen "barátok" mellett ellenségre már nincs is szükséged.
2019. jan. 31. 14:26
 12/13 A kérdező kommentje:

Nem az ex érdekel, ugy csajozik ahogy akar.

Engem az zavar hogy a főnököm előtt is égek hogy egy csettintés lenne neki a gyerekem apja. Mikozben az ő ferje ram sem néz. Mintha ő lenne "nyeregben"

2019. jan. 31. 15:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Éltél át olyasmit gyerekkorodban, hogy nagyon vágytál a figyelemre, de nem kaptad meg, érzelmi elhagyódás esetleg?
2019. jan. 31. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!