Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti elvárjátok a barátnőtöktől, hogy?
Diétázzon, komolyan figyeljen oda az étkezésre, kalóriát számoljon, ne fogyasszon cukrot egyáltalán?
Vagy elég, ha csak nem engedi el magát, és nem eszik össze mindent?
(én is igyekszem odafigyelni, nem eszek csokit/csipset, krumpli helyett szinte csak rizs, illetve kizárólag csapvizet iszok, de a cukorról teljesen lemondani még nem sikerült)
Persze hogy elvárják , de saját magukkal nem ilyen kritikusak a ferfiak (sajnos)
Ők elhanyagolhatják a testük lehetnek pocakos apu testűek , de ők elvárják a vékony fullos testet hogy az legyen a nőnek
Egyébként meg ezerszer inkább egy laza, életvidám csajszi kis túlsúllyal, mint egy modell alkatú jégkirálynő, akivel egy fagyit nem lehet megenni, mert abban szénhidrát van.
Persze ha van laza, életvidám fitneszmodell, akinek pont én vagyok álmai hercege, nem fogom elzavarni. :D De valahogy eddig mindig pont elkerültük egymást. :D
"Diétázzon, kalóriát számoljon, ne fogyasszon cukrot egyáltalán?" <-- Nem várom el.
"figyeljen oda az étkezésre" <-- Alap szinten azért elvárható mindenkitől.
8.-nak.
Nálunk barátnőm nagyon sportos. Én meg nem, sőt. Ő a husibb pasikat szereti.
A nő szép legyen, a pasi meg gazdag. ÉN így állok ehhez!
Gazdagság nem ér semmit. Pénzzel nem lehet szexelni nem okoz orgazmust
Azért a dagadt apu testű férfi sem szexi .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!