Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úristen szingli lettem :D Exszingli csajok, ellenszer?
Úgyértem most döbbentem rá, hogy nemcsak egyedül vagyok, magányos vagyok blablabla, hanem 'szingli' :|
Több mint egy éve nincs pasim (buliban összeszedett komolytalanságokat leszámítva), és valamelyik nap összefutottam egy fiú ismerősömmel aki elkísért meg beszélgettünk és szinte már kényelmetlen volt a férfitársaság, nem tudtam vele mit kezdeni :D Már a lakásomban sem tudnék elképzelni "férfitartozékokat", nemhogy FÉRFIT....
Hogy lehetne ebből a hozzáállásból kilépni, mert most jöttem csak rá mennyire megszoktam így :|
Csak szépen lassan óvatosan rázódj vissza a pasis életbe, és tudasd a sráccal h neked még hirtelen ez új és legyen tekintettel arra h ha felhajtva hagyja a wc ülükét igenis verés lesz :DD
Jó érzés lehet, én pont most megyek bele abba amiból te kijöttél :D Mármint msot szakítottunk barátommal.
Pssszhh, haha, az öngyilkosság valóban jó ötlet azok számára akik 'szexésnewyorkosdit" akarnak játszani műanyag farkakkal :DD (szerencsére én találok igazit is, csakhogy kapcsolatot is akarok)
nna, de pont ez az amire nincs szükségem, hogy belőlem is megkeseredett fap*na legyen - én még életben vagyok! :D
kicsit sok a megkeseredett csajszi, meg az unatkozó senkiházi itt :|
milyen kár az oldalért... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!