Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a biológusok feltalálják a szerelem italt (mert azt beszélik.) lesz ellenszer is?
Voltál már szerelmes?
Képzeld el hogy egy terroristacsoport kifejleszti ezt a szert és szétereszti szerte világon, mindenki szerelmes lesz mindenkibe, és akibe szerelmes vagy azt nem tudod bántani, eljönnek és mindenkit megölnek :P
Kicsit nagy a fantáziám, de reális a kérdésem....
Hát mittom én honnan tudhatjátok, nem mindegy az, n incs benne a szabályokban... :S
17 vagyok, és az ilyesmiken nem kell gondolkodnom, 4-5 másodperc alatt jöttem rá,c sak ugy eszembe jutott......
:D inkább te unatkozol hogy ilyesmire válaszolsz...
Hát szerintem a szerelem bonyolultabb annál, hogy egy itallal "be lehessen vinni" a szervezetbe. Szóval nincs esély rá, hogy feltalálják. Max olyat, ami megkönnyíti a kötődés kialakulását. De akkor ugyanolyan könnyen meg is van az ellenszer.
Mindenesetre, ha kitalálják, káosz vár a világra. Mindenki mindenki nőjét elcsábítja, senki nem bízik meg a másikban onnantól, de jogosan is, hiszen holnap akár másba is szerelmes lehet. Szörnyű lenne.
Fúúúú egy biológus :D
Hát ja :) ne is fejlesszék ki, már szerelmes vagoyk valakibe és ő jó nekem, :) :) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!