Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgy, hogy szándékosan visszahúz a társatok?
Figyelt kérdés
A barátomat zavarja,hogy tanulok és vannak még céljaim( mindig ilyen voltam)Az ő karrierjét kezdetektől támogattam és rengeteg szakmai lehetőségről lemondtam miatta (Pl nem költöztem másik városba ,stb). A jövőnket úgy képzeli,hogy kettőnk közül nekem kell majd 'családbarát ' munkahelyre váltanom és minden gyerekkel kapcsolatos feladatot vállalnom... Még azt is mondta,hogy az ő munkája fontosabb mint az enyém ( ugyanannyit keresünk ...) Félek,hogy túl sok dolgot kell feladnom miatta és a végén csalódás ér :vagy azért ,mert pár év múlva lelép egy másik nővel vagy azért,mert megpróbálok másvalaki lenni.Zavar,hogy én mindenben támogatom ,de ő engem nem.2019. jan. 29. 14:15
11/13 anonim válasza:
10-es ez durva komolyan.
Kezét tehette volna össze,ilyen barátnője van.
bocsi ezt mondom de exed(remélem az) egy gyökér lúzer nyomoronc,saját nyomorát vetítette ki.
Keressen egy ,,tedd ki hadd hűljön" kiscsajt magának az ilyen komolyan.
12/13 anonim válasza:
Szerintem nem való ez a férfi melléd. Egyértelműen próbál lehúzni és a kiszolgáló szerepét rád osztani.
Ha nekem valaki olyant mondana, hogy az én karrierem másodlagos, főleg, mikor ő sincs előrébb, plusz a gyereknevelésben nem óhajt részt venni, akkor fognám a kis motyómat és szép csendben lelépnék örökre.
13/13 anonim válasza:
Igen, még 16 évesen volt egy ilyen barátom. Meg akarta szabni, milyen ruhát hordhatok, kivel beszélhetek, teljesen meg volt sértődve, ha tanulnom kellett. Csakhogy én nem hagytam magam, és egyszerűen nem foglalkoztam a tiltásaival meg a nagyjeleneteivel. Rájött, hogy én nem az a fajta nő vagyok, akinek egy férfi parancsolhat. Ez nem tetszett neki és elhagyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!