Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig várjak rá, ha szünetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig várjak rá, ha szünetet kért?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyunk még csak együtt, de mivel mind a ketten makacsak vagyunk, ezért rengeteget veszekedtünk kb január első hetétől. Egy ideig bírható volt, mrg aprók ezek, de aztán a sértettség és a szálka akkora lett, hogy egészen abszurd dolgokon kiakadtunk a másikra, túlreagáltunk helyzeteket stb.

Végül szünetet kért, higy neki, most "egy kicsit ki kell engednie" és "most adjak neki egy kis időt"

Ez már 1 hete megy, de csak két napja szakítottunk meg minden kapcsolatot, mire elfogadtam, higy hajthatatlan azzal kapcsolatban, hogy találkozzunk és beszéljük meg.

Nem tudom, meit jelent a szünet, mennyi időt kell a másikra várni. Hogy ez egy álcázott szakítás volt vagy tényleg egyedül akar lenni egy kicsit és nem beszélgetni ( ennek nem értem az okát, de hát mindegy most ez kb.).

Korábban volt már olyan, hogy én haragudtam meg rá és megkérdezte, hogy akkor addig ne beszéljünk? Fura is volt, hogy nem meg akarta beszélni, hanem időt adni nekem, hogy túltegyem magam a problémán...

Na mindegy. Szerintetek meddig érdemes várni valakire? Mennyi idő után irnátok esetleg neki, hohy akkor mizu? Vagy csak hagynátok menni ha x idő után nem jelenik meg? És az mennyi idő?

23/l 26/f

2019. jan. 28. 22:33
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha két hónap után itt tartotok, akkor kuka az egész. Lépj túl, ennek semmi értelme. Mint ahogy a heti egy találkozásnak sem. Ilyenkor még tombolnia kéne a szerelemnek.
2019. jan. 29. 03:07
 22/35 anonim ***** válasza:
Valami pozitív dolog volt ebben a rendkívűl komoly párkapcsolatban?
2019. jan. 29. 09:16
 23/35 anonim ***** válasza:

Osztom az előttem szólók véleményét.

Ha két hónap után ennyi veszekedés van, akkor lehet inkább hagyni kellene az egész kapcsolatot.

Én is makacs vagyok és a párom is valamennyire. Lassan két éve vagyunk együtt, de az első hónapokban sosem veszekedtünk.

Azért az jelent valamit, ha már a második hónapban kiütközik, hogy mennyire nem egyezik a véleményetek. Szóval itt nem a makacsság miatt voltak a veszekedések, hanem amiatt mert ennyire különböztök.

2019. jan. 29. 09:23
 24/35 A kérdező kommentje:

Nem volt még itt a srácok között olyan, hogy a sok veszekedésben nem akart még szakítani a másik, de már nem tudta kezelni a problémát és kicsit ki akart belőle lépni, hogy helyretegye magában.

Mm nekem lányként volt már ilyen. Hogy a megbeszélés se segített, csak egy újabb veszekedést generált.

Na mindegy, aztán lehet csak hitegetem magam és amúgy meg ez egy ki nem mondott szakítás volt.

Már az elején is voltak furaságai, de ha találkoztunk láttam a szemén mindent, amit gondol és az, amit helyette mond, az mennyire csak a keménykedés.

Na nem tudom. Várok szombatig, az pont egy hét, ha addig nem ír, akkor ráírok, higy mizu. Remélem, akkor már kapok felvilágosítást nagyobb mélységekbe, minthogy, "fáradt vagyok" "orvoshoz is járkálok" " ki kell engednem"

2019. jan. 29. 11:11
 25/35 anonim ***** válasza:

Azt hiszem nem érted kérdező.

Itt az a legnagyobb probléma, hogy két hónap után ez van érted??

Lassan két évesek vagyunk és nálunk is volt már nagy veszekedés, de nem két hónap után!!

Ott már alapjaiban probléma van, ha két hónap után ennyire nem tudjátok megérteni egymást. De szerintem még mindig nem érted.

Fuss csak utána nyugodtan. De elárulok valamit. Nálam volt, hogy a párom haragudott és egy napig nem szólt hozzám, de CSAK EGY NAPIG! Utána megkeresett, hogy hiányzom. Úgyhogy hagyjuk a süket dumát jó? Két hónap semmire nem elég. Ha ekkor idő kell neki és napok óta nem keres, elég egyértelmű, hogy mi a helyzet.

2019. jan. 29. 11:41
 26/35 anonim ***** válasza:
Semennyit se várj. Te meg akarod beszélni a problémáitokat, ő erre nem hajlandó. Egy luk vagy neki a jóég tudja hányból. Kicsit sem vagy fontos neki.
2019. jan. 29. 12:12
 27/35 anonim ***** válasza:
Fáradt hozzád mert letoj,,és épp az utódoddal jol érzi magát,ha nem jön be jo leszel ,még fix puncinak a következő lovadászatig..
2019. jan. 29. 13:42
 28/35 A kérdező kommentje:

Mondom fixen nem csajozik.

Ma mondta egy haverja, hogy napok óta nem lehetett vele beszélni normalisan. :/ értem, hogy mit akartok mondani, teljesen egyet is értek, csak én nem tudom ezt ennyire objektíven nézni, ahogyan valószínű kéne. :( ez az én szegénységem sajnos, hogy nem tudom érzelemmentesen kezelni a helyzetet.

Mindegy, hétvégéig majd kiderül gondolom. 🤷‍♀️🤨

2019. jan. 29. 23:01
 29/35 anonim ***** válasza:

Ha csajozik, ha nem hülyeség utána futnod.

Na meg fixen nem, honnan veszed? Gondol egyet, kimegy este bulizni a haverok nélkül és ha szebb mint egy zsák krumpli simán hazavisz valami csajt... És soha meg sem tudod.

Az internet világában a házból sem kell kimennie, tinderen is simán összeszed valakit főleg ha nagyvárosban éltek.

2019. jan. 30. 02:22
 30/35 anonim ***** válasza:
És tényleg nem érted. Ha két hónap után itt tartototk, ha csajozik, ha nem, semmi értelme az egésznek. De kár a szóért, te úgysem fogod a lényegét megérteni annak amit mondunk.
2019. jan. 30. 03:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!