Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várjak rá, ha szünetet kért?
2 hónapja vagyunk még csak együtt, de mivel mind a ketten makacsak vagyunk, ezért rengeteget veszekedtünk kb január első hetétől. Egy ideig bírható volt, mrg aprók ezek, de aztán a sértettség és a szálka akkora lett, hogy egészen abszurd dolgokon kiakadtunk a másikra, túlreagáltunk helyzeteket stb.
Végül szünetet kért, higy neki, most "egy kicsit ki kell engednie" és "most adjak neki egy kis időt"
Ez már 1 hete megy, de csak két napja szakítottunk meg minden kapcsolatot, mire elfogadtam, higy hajthatatlan azzal kapcsolatban, hogy találkozzunk és beszéljük meg.
Nem tudom, meit jelent a szünet, mennyi időt kell a másikra várni. Hogy ez egy álcázott szakítás volt vagy tényleg egyedül akar lenni egy kicsit és nem beszélgetni ( ennek nem értem az okát, de hát mindegy most ez kb.).
Korábban volt már olyan, hogy én haragudtam meg rá és megkérdezte, hogy akkor addig ne beszéljünk? Fura is volt, hogy nem meg akarta beszélni, hanem időt adni nekem, hogy túltegyem magam a problémán...
Na mindegy. Szerintetek meddig érdemes várni valakire? Mennyi idő után irnátok esetleg neki, hohy akkor mizu? Vagy csak hagynátok menni ha x idő után nem jelenik meg? És az mennyi idő?
23/l 26/f
Nem, de akkor mondhatta volna, hogy szakítsunk , nem 2 hónap után törik össze ettől az ember szíve , plusz még korrekt is a másik. Én mikor szakítottam sose mondtam, hogy adjon időt, főleg, ha már elegem volt az illetőből. Akkor meg akartam tőle szabadulni, szval elmondtam, hogy ne haragudj, de ez nem megy nekem veled...stb.
Én mondtam neki, hogy ne higondolja, hogy ilyen könnyen hagyom elmenni, mert annál fontosabb, higy csak úgy hagyjam, hogy kisétáljon az életemből.
Azt mondta, "nem is kell, hogy elengedj, de most tényleg nyugira van szükségem egy kicsit."... ezt már nem is feszegettem, pedig szeretném tudni, ez mit jelenthet🤷♀️🤷♀️. És még a lányok bonyolultak...🙄🤨
#9. Idéznéd, hogy hol mondtam ami miatt tipikus pasi vagyok? Elmesélem kérdezőnek, hogy miért mondták neki, hogy nőnek ennyi, férfinak annyi, majd leírtam én magam hogy állok a szüneteléshez.
32/f
Senki nem mondta, hogy bármit be kéne nyelni. Nem kell semmit sem benyelni. A szünet alatti dugásokat mellesleg a nőknek sem szokták.
De szerintem egy hét alatt nem talál vagy, ha igen, azért vagy fizetett vagy a kapcsolat alatt is szédítette már.
32/f
HA még nem feküdtél le mással, akkor keresd.
De ha én lennék a pasid, akkor én biztosan nem keresnélek...
Nem hinném , hogy csajozna, plusz az már eljutott vna hozzám. Igazából emiatt nem is aggódtam eddig.
Hétvégente találkoztunk csak, mert én Pesten tanulok ő meg itthon dolgozik. Személyesen sose veszekedtünk még, akkor jók vagyunk teljesen. A nézeteltérések és a félreértések mindig hétközben jönnek, mikor csak online tartjuk a kapcsolatot.
Persze, már betalált egy srác, kedves , bejön minden, de nem tudok most egy ideig nyitni az tuti, szval megmondtam a palinak, hogy ne haragudjon, de még nem tudok nyitni.
Ha ez szakítás volt, egyelőre tuti elvette a kedvem a további ismerkedéstől.
Nezd, irasban sokkal konnyebb osszeveszni, leglabbis a flame kifejezes nem veletlenul terjedt el. Eloben azert joval kulturaltabban mondogatnak oda egymasnak a felek.
Ellenben egy 26 eves ferfi ne kerjen mar idot atgondolni semmire. Ez vicc. Vajon mit gondol at? Hogy kerult egy noi lelek egy ferfiba? Akarmit is akar atgondolni, az jo dolog nem lesz rad nezve. Ez inkabb jatszmazasnak tunik, mint aki benyelte az incelek baromsagait, hogy igy kell banni a nokkel, mert kulonben sosem fogjak tisztelni.
Ha akarsz meg tole valamit, akkor irj ra, hogy itt az ideje szint vallani, eleg a bullshitbol. Nem kell szinezni, csak igy nyersen, jobban ertheto, hogy nincs kecmec, jatszogatas. Talan eszbekap, ha latja, hogy a szakadek szelen tancol.
Ha nem akarsz tole semmit, akkor ird meg, hogy lejart a kis ido, reszedrol lezartad, viszlat.
Szemelyes velemenyem az, hogy ez nem ferfi. Jesszus, ilyen dumat en sosem mernek megereszteni, de nem azert mert felnek is valamitol, de az embernek legyen mar tartasa. Ha mar az sincs, akkor mi marad?
42F
A szünet szakítás. Ha meg újra kezditek akkor is rövidéletű kapcsolat lesz.
Én amúgy elengedném az egészet, két hónapot nem voltatok képesek rózsaszín ködben úszni, komolyan kell neked egy ilyen kapcsolatnak nem nevezhető moslék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!