Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Betegesen meg akarok felelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegesen meg akarok felelni a páromnak, de csak egyre rosszabb. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy van a munkahelyén egy új lány, tipikus szolizós műszempillás hosszú barna haj-fekete szem, nagy mell nagy fenék agyontetoválva.

Odavan érte, mint egy kisfiú, próbálja leplezni, de olyan egyszerű a viselkedése hogy átlátok rajta. Facen is rendszeresen beszélgetnek, nagyon jó a viszonyuk.

Viszont engem ez annyira mélyen érint, hogy valamiért mostanában elkezdtem utánozni a lányt. Én szőke vagyok, a hajamat azért nem merem átfesteni miatta sötétbarnára, de már én is akarok tetováltatni. A párom viszont azt mondta hogy rajtam nem nézne ki jól tetoválás, nem szereti a tetkókat.

A csaj mindennap márkás ruhákat hord amit a párom meg is jegyzett, hogy milyen csinosan öltözködik.

Azóta én is betankoltam méregdrága ruhákkal, mégis azt mondja, hogy nevetséges és nem áll jól rajtam. A csajon tetszik neki a nagy prémes bőrdzseki, engem meg kb kiröhögött hogy ez most mi?

Szolizni régen már akartam, de azt mondta a párom gyűlöli a barna bőrt. Mióta belezúgott (szerintem) a csajba, nem zavarja ha szolizok. Rákérdeztem, mondta hogy én tudom.

A csaj cigizik, azt mondta a barátom hogy nála kizáró ok. Direkt szóba hoztam hogy milyen undorító ilyen személyjel csókolózni, mostmár azt mondja őt annyira nem zavarná, mind3nkinek a saját dolga... Eddig gusztustalannak tartotta.

Be fogok már csavarodni. Nem egyszer támadtam már le, hogy mi van köztük, nem egyszer lett ez megbeszélve hogy csak engem szeret, a csaj nem érdekli. De mégis minden apró mondattal elárulja magát. Konkrétan néha áradozik róla.. Mindennap egy helyen dolgoznak és már nem bírom...

Órákig tudnám nézni a lány facebookját, hogy hogyan tudnék rá hasonlítani, már esküszöm bele fogok dilizni hogy ennyire tökéletes, én meg nem. Nem is hibáztatom a barátomat szinte hogy tetszik neki... Nincs önbizalmam tisztában vagyok vele, de úgy érzem mintha meg lenne mérgezve a kapcsolatunk.

Folyton kattogok, folyton. Műszempilláshoz is most kértem időpontot, de csak mert a csajnak is hosszú nagy szempillája van. De bármennyira akarok rá hasonlítani a barátomnak az rajtam nem tetszik, rajtam soha nem dicsér meg semmit, pedig mindig kikérem a véleményét parfümből is inkább azt veszem meg ami neki tetszik, pár nap múlva mikor megkérdezem meg azt mondja röhögve "hát bocsi, de ez a parfüm nem a legjobb.." én meg kiadok miatta 30-40ezret csak hogy tetszek neki..

Mi tévő legyek? Hosszú beszélgetés nem segített.

Szakítsak? Felrak egy tökéletes képet magáról a csaj, a párom belájkolja, rám meg már a sírógörcs jön, hogy én nem ilyen vagyok. És bárhogy próbálkozok, nem értékeli...

2019. jan. 27. 14:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

"Azóta én is betankoltam méregdrága ruhákkal, mégis azt mondja, hogy nevetséges és nem áll jól rajtam. A csajon tetszik neki a nagy prémes bőrdzseki, engem meg kb kiröhögött hogy ez most mi?"

Mert van akinek jól áll a STÍLUSÁHOZ/SZEMÉLYISÉGÉHEZ van akinek meg nem. Te a nem kategóriás vagy.

Inkább hagyd ott a pasid, ne engedd, hogy megmérgezze az életed. A büdös életbe nem fogsz versenybe szállni a csajjal. Ha a palidnak a könnyű nő kell, akkor legyen övé. Amúgy lehet tényleg szeret, csak egy numera kell neki.

Mondok egy tippet! Válj elérhetetlenné. Kezdj te is nyíltan pasik után forgolódni, kissé tartózkodóbbá válni. Csak annyit adj neki, hogy húzd az agyát. Érezze, hogy büntiben van és ignorálva lett. De ha túl szoros a póráz, akkor kicsit eressz rajta. Mintha pecáznál.

2019. jan. 27. 17:27
 12/18 anonim ***** válasza:

Utolsó, nem hiszem hogy a pasija reagálna arra ha a kérdező más után fordulna, hiszen ő maga is ugyanezt teszi. Nem tiszteli a másikat, úgy meg nin cs értele bármit tenni.

Voltam ilyen szituban, szakítottam bár sajnos nem elég hamar, az amúgy is nulla önbecsülésem még jobban szétverte, szóval nem éri meg.

2019. jan. 27. 17:55
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Most úgy megölelgetnélek, kérdező!

Annyi butaságba belemész, pedig ide nem ez kell!

2 észrevételem van:

-1. Ne akarj hasonlítani arra a nőre, vagy másolni a stílusát! Ami neki jól áll, nem biztos, hogy neked is az kell. Pláne, ha te nem is érzed jól magad benne.Ezek felszínes dolgok, nem a műszempillától lesz egy nő jó nő. Az egyiknek jól áll, megy a stílushához, a másikhoz nem. Tedd fel a kérdést, Neked mi az, ami jól áll?

Mi az, mit a legtöbben észrevesznek rajtad? Szemed? Alakod? Kedvességed, kisugárzásod? Csak a saját példám tudom hozni: én nem tartom magam bomba nőnek, mindig meglep, ha így nyilatkoznak rólam. De volt, hogy szórakozóhelyen egy eszméltelen bomba,szőke szexi, (és igen, kissé ribis) csaj helyett a srác hozzám jött ide ismerkedni. Pedig a csaj már úgy nyomult rá, hogy pont előtte barátnőm ideszólt, hogy "eszméletlen, mennyire nyomulnak a mai lányok, már_már szánalmas".

Annyit mondok az a csaj női szemmel is top10-es, szőke szexbomba volt pedig, erre a srác meg hozzám jött oda tőle (??). Legyen elég annyi, hogy kb egy zsákszerű felső volt rajtam, nem úgy készültem, és természetes a megjelenésem, sose volt műkörmöm, sem műszempilám. :DD

Én nagyokat néztem.

Ezt csak azért mondom, hogy lásd: neked nem egy típussal kell versenyezned, pláne nem egy tök msá típusra kell hasonlítanod. Inkább a saját stílusodból, magadból hozd ki a maxot,vagy akkor inkább már hozzád hasonlító celebekről keress szexi képeket.

Én pl barna hajjal-barna szem kombóval sosem leszek kék szemű- szőke lány. Nekem is volt plátóim, akinek meg ez volt az esete, ezzel nem tudtam versenyezni.

Ugyanebbe futottam bele: én régen tökre szerettem magam, jól estek a bókok is, elhittem, hogy jó nő vagyok.

De pont annak a srácnak nem én voltam az esete. És egyszer csak ugyanezen kaptam magam, hogy már nekem is az "tetszett", és azon bánkódtam, hogy én sosem leszek olyan. Aztán megálltam, hogy várjunk csak.. Én régen szerettem magam, más pasik a 2 kezüket összetennék értem, másnak én tetszem nem azok, hülye vagyok én? És visszataláltam szépen önmgamamhoz. Ezt sose felejtem el, és te se enged ezt soha többé!

2. a csaj valószínűleg inkább szexuálisan izgatja a fantáziáját. Ezt csak annyiból szűrtem le, hogy végig külsőségekről beszéltél, pláne hogy kissá qrvás stílusról beszélünk most többnyire.

Önmagában még ezzel nem is lenne baj, újdonság varázsa, meg ami jól néz ki az jól néz ki, de...

Az áradozás, kép lájkolgatások, stb.. ezek már túlmennek egy lélektani határon.

Nem tudom mi lenen a legjobb megoldás, én nem bírnám ki, hogy ne beszélnek vele erről, hogy ezt észrevettem, pláne hogy ennek tudatában lájkolgatja és ennyire jóban is vannak.

Egy valamit nem értek: hA mindezeket azok után teszi, hogy el is mondtad neki ezeket, leállt volna a képei lájkolgatásával. Gondolom te fontosabb vagy, mint hogy más nők szelfijeit lájkolgassa.

2019. jan. 27. 19:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha megmondtad neki, hogy ez túl sok, és továbbra is folytatja akkor hagyd ott a szerencsétlent. Fantáziája van mindenkinek, de ha igazán szeretsz valakit, ennyire tisztelned kell a másikat
2019. jan. 27. 20:03
 15/18 A kérdező kommentje:

Koszonom, rengeteget segitettetek! Amugy nem egy full muanyag not kell elkepzelnetek, hanem tenyleg egy 10/10es nagybetus NŐ-t. Tokeletes alakkal, sok baratnoje van, latszolag az elete is szinte tokeletes, kigyurt jokepu pasija van.

Az en baratom is olyan egyszerubb mint en, de magabiztos, igy feltekennye nem is tudom szinte tenni, mert bizik bennem es van annyi onbecsulese hogy nem hasonlitgatja magat mashoz.

Ellentetben velem.

A stilussal kapcsolatban meg igazabol en nekem is az tetszene ha ugy neznek ki mint az a csaj. Tenyleg kb Megan Fox-ot fiatalabb koraban kepzeljetek el. Csak barnabb borrel es sok tetovalassal. Tenyleg nem csodalom hogy odavan erte, munkahelyen folyton beszelnek, Facebookon is.

Nekem ugy allitja be a baratom hogy egy normalis viszonyuk van, de rengeteg apro felmondatokbol elarulja magat... Az boritotta ki a bilit mikor egyik vitank alkalmaval mintha azt mondta volna hogy ha ot megkaphatna engem mar regen kipenderitett volna.

Mostanaban amugy annyira nem tartja vele a kapcsolatot pont azert mert tudja mar, hogy rosszul esik, de en minden erofeszitesemmel most azon vagyok hogy magamba bolonditsam, kicsit hasonlitsak arra a csajra, de semmi... Ot meg olyanokban dicseri, amit nalam eszre sem vesz.

Pelda: sosem veszi eszre ha uj mukormom van. Ha meg is kerdezem hogy mily3n? Csak rohog hogy ez noi dolog, ot nem erdekli.

Most a minap meg magatol mondta, hogy uuu xy-nak (a csaj) milyen szep uj korme van...

Bocsanat a sok szovegelesert... Nem akarom elvesziteni ot. Foleg hogy nem is a csaj a hibas.. Ha szoba kerulne ez sok mondatot fogok innen irni neki, ugyhogy nagyon szepen koszonom az eddigi valaszokat!

2019. jan. 27. 21:38
 16/18 anonim ***** válasza:

Olvasd el az összes kommentet jó párszor, mindenki jókat írt, és igen.. hiába van jó stílusa, neked azt kell megtalálnod, amiben magadnak tetszel!!valaki leírta a lépéseket, hogy miken dolgozz, és igaza van, az első, hogy az elkövetkezendő időben egy kis önbizalomra szert tegyél, magadnak megtetszél és a barátod leszálljon és le álljon ezzel a csajjal. Akinek ráadásul párja is van. De legyszi, ha nem tenné, ne maradj benne egy ilyen kapcsolatban.

És a tökéletesnek tűnő emberek élete sosem tökéletes!

Ha a párod meg nem dicsér eléggé, nem érzed magad értékelve, akkor bizony meg kell neki mondanod azt! Nem ő az egyetlen pasi a földön, holnap tíz a kezét adná, hogy veled legyen :)

2019. jan. 27. 21:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Szia, mit lehet azóta tudni? Hajt mág a csajra v nem foglalkozik már vele?
2019. márc. 1. 21:08
 18/18 A kérdező kommentje:
Ugyanugy megvan a jo viszony, de igazabol semmit nem valtozott a helyzet. Nem dolgoznak mar konkretan egy helyen, de meg joban vannak. Feltekeny vagyok meg mindig, de mar nem akarok ra annyira hasonlitani. De a baratom hozzaallasa is valtozott, kicsit tulreagaltam. Hat el kell fogadnom hogy a baratom nem vak es nem hulye, es mas lanyokat is megnez... Ez van.
2019. máj. 5. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!