Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van, hogy titeket is erről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, hogy titeket is erről faggat a pasitok?

Figyelt kérdés

nem akarunk gyereket, védekezünk.

gumival.

főleg a párom fél attól, hogy mégis becsúszik a gyerek, annak ellenére, hogy eddig még soha nem szakadt el az óvszer, de mindig azt mondja, az sem 100%-os.

ezért minden hónapban tűkön ül, hogy megjött-e nekem rendesen, mindig kérdezi, hogy menstruálok-e.

persze nem tabu, válaszolok rá, vhol mégis frusztráló, hogy jobban számon tarja a piros napokat, mint én, és ennyire be van tojva, mi van,ha teherbe esek.

hasonló tapasztalat?

2019. jan. 25. 20:21
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

# 3-as

a te párod is havonta megkérdezte, és kicsit izgulva a válaszod miatt?

vagy miket mondott, kérdezett konkrétan?

2019. jan. 26. 17:15
 12/26 anonim ***** válasza:
67%
Akkor végképp gáz ha már 40...
2019. jan. 26. 19:08
 13/26 A kérdező kommentje:

miért lenne gáz?!

nem akar és nem akarunk gyereket, amíg szexuálisan aktívak vagyunk és fogamzóképesek addig ez inkább a felelősségvállalásról szól, semmint gáz lenne.

2019. jan. 26. 19:09
 14/26 anonim ***** válasza:
46%

"miért lenne gáz?!

nem akar és nem akarunk gyereket, amíg szexuálisan aktívak vagyunk és fogamzóképesek addig ez inkább a felelősségvállalásról szól, semmint gáz lenne."

Akkor mi a francnak kérdezed meg?

Szerintem is gáz, ha 40 évesen olyan a felelősségvállalása, mint egy 18 évesnek.

2019. jan. 26. 22:17
 15/26 A kérdező kommentje:

a kérdésem nem erre vonatkozott, ha tudnál szöveget értelmezni.

és igen, aki nem akar gyereket, sem egy megfogant gyereket abortusz keretében megölni, az olyan feleklősségteljesen viselkedik, mint mi.

én inkább viccesen kérdeztem meg, h. másnál is van hasonló, mert amúgy egyetértek ezzel a viselkedéssel.

nem akarunk gyereket, és nem is ölünk meg már megfogant gyereket.

ha te ezt másképp gondolod, akkor te vagy éretlen.

2019. jan. 26. 22:43
 16/26 anonim ***** válasza:
77%
A gumi az ő farkán van, látja, ha gond van vele. Ha meg ennyire f*sik, 40 felett el is köttetheti magát. Ez már beteges.
2019. jan. 27. 08:06
 17/26 A kérdező kommentje:
az a beteges, hogy ennyire arrogánsak és kioktatók itt egyesek.
2019. jan. 27. 09:18
 18/26 anonim ***** válasza:
82%
Na jó, a te fejedben sem lehet minden rendben. Ha ez neked oké, akkor minek a kérdés? Egészségedre.
2019. jan. 27. 09:23
 19/26 anonim ***** válasza:

"vhol mégis frusztráló, hogy jobban számon tarja a piros napokat, mint én, és ennyire be van tojva, mi van,ha teherbe esek."

"amúgy egyetértek ezzel a viselkedéssel"

Ok.

2019. jan. 27. 10:12
 20/26 anonim ***** válasza:
57%
Köttese el magát, ha ennyire fél.
2019. jan. 27. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!