Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisert az ex, engedjem el vagy hisztizzek?
Sziasztok!
Szeretnem azzal kezdeni a tortenetet h lakotarskent kerultem kozel ehhez a fiuhoz.. eleinte nem igazan akart komolyabban kozeledni mert az ex bnoje (7eve) teljesen tonkre tette lekileg.. mind1.. kitartottam,konkretan vartam ra es arra h eldontse mit szeretne...(halkan megjegyeznem h ez miatt a lany miatt en is szivtam honapokig.. ) 3honapja egyutt vagyunk.. halal szerelmes vagyok.. allitolag o is es igy is erzem.. viszont...
Par hete meglattam h a draga exet nezegeti ezen a hihetetlenul hasznos kozossegi oldalon(facebook :D) szepen rakerdezem miert csinalta, nem tudott valaszt adni ra.. azt mondja nem erdekli.. es ugye vagyok olyan okos h azert utana neztem h mikor es hanyszor nezegett.. hat oszinten a pofam leszakadt.. kb hetente 2x meg akkor is mikor hazavitt bemutatni a csaladnak... es ha nem a csajt akkor a csaldjat nezegeti...
nagyon zavar, en nem akarok senki arnyekaban lenni.. lehet tul kombinalom de pl a csaj imadta az epret az en dragam meg a 100 fele zewa zsepi kozul pont egy epreset tudott venni mert semmilyen mas illatu nem volt... viccesnek hangzik de nekem nagyon rossz...
amilyen hulye vagyok siman bekepzelem h csak egy potlek vagyok es sosem fogok annyit jelenteni neki mint az a csaj...
Szerintetek szereti meg? Mit csinaljak?
Teljesen érthető a dolog én is baromira ki lennék borulva, ha lenne párom és folyamatosan ezt csinálná.
Tök őszintén... ha az a lány kibékülne vele, szerinted őt választaná?
Nekem eszembe sincs az exemhez vissza menni, nem, hogy nem nézegetem, de tiltva van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!